1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Survivor'a öyle bir isim gidiyor ki!
Survivor'a öyle bir isim gidiyor ki!

Survivor'a öyle bir isim gidiyor ki!

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği, TV8'in reyting canavarı yarışma programı Survivor 2016'da ünlüler kadrosu bomba isimlerle netleşmeye başladı.

A+A-

Erzurum Güncel-

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği, TV8'de yayımlanacak olan Survivor 2016'da ünlüler kadrosu bomba isimlerle netleşmeye başladı.

"Son Osmanlı Yandım Ali"filmiyle adını duyuran Ukrayna'nın 2005 güzellik kraliçesi Anna Babkova, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'na benzerliğiyle dikkatleri çeken İsmail Filiz, sunucu ve oyuncuDilara Gönder, "İşte Benim Sitilim yarışmacısı" Ayşegül Melis Doğan, Anadolu Efes'in ponpon kızlarından Tuğba İldiz Survivor 2016 kadrosuna dahil oldu.

BOMBA İSİM YILMAZ MORGüL

Ancak yarışmanın en bomba ismi ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül olacak. 
Demet Akalın, iddiaları doğrulayan bir açıklama yaptı Instagram'da. "Tanıdığım en centilmen adam Survıvordaaaa. tv dahi patronu yine bombayı patlattın hadi iyiyiz @acunilicali" diyen Akalın'ın mesajı herkesin dikkatini çekti.



Akalın, mesajında Yılmaz Morgül'ün "Survivor'un Morgül'üyüm, Hayatın tek formülüyüm" dediği ve kahkahalar atarak düşme tehlikesi geçirdiği bir de video yayımladı.

İnternethaber
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.