Yeni Kayıt         Şifremi Unuttum!
Erzurum'un Dünyadaki Sesi - Anasayfa
 

Yazı Boyutu : 12 punto14 punto16 punto18 punto

Turgut Altınok yine şaşırttı

Turgut Altınok yine şaşırttı 18 Subat 2009 00:10
NTV'de Can Dündar'ın sunduğu Canlı Gazete programına katılan Altınok şaşırtmaya devam etti. NTV'de canlı yayına katılan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ilginç açıklamalar yaptı.
İşte o programdan satır başları:

Can Dündar: Bu istifa herkes için sürpriz oldu. İlkeli siyaset anlayışına vurgu yaptınız. Neden istifa ettiniz.

Altınok: Siyaset ilkeli yapılmalı. Eğer ilkeniz yoksa, vefa duygunuz yoksa bana göre insanlığınızdan şüphe etmek lazım. Yaptığım tüm işlerde düz bir çizgim vardır.

İlkemiz ve vefamızdan asla çizgimizden bir sapma olmadı. Taviz vermedik.

Gönül böyle olmasını istemezdi. AKP’nin ilk belediye başkanıyım. Sayın başbakan cezaevinden çıktıktan sonra bizi ziyarete gelmiş biz de muhteşem bir karşılama yapmıştık.

Gönül işin bu noktaya gelmesini istemezdi. Bazı arkadaşlarımız listelerden silindi. Onların yerine bizim istemediğimiz arkadaşlar koyuldu. Bunu kabul etmek mümkün değildi.

Keçiören biz göreve geldiğimizde bir gecekondu bölgesiydi. Ama bugün bir marka kent.

Can Dündar: Neden bağımsız aday olmadınız.

Altınok: Bağımsız aday olmaya karar vermedim. Bütün kentle haşır neşir bir yapımız var. Yapılan hizmeti herkes görüyor. Bu dönemde Keçiören’de hiçbir şaibeli iş olmamıştır.

Bütün ihalelere ben imza atarım. Şu ana kadar ne bir soruşturma ne de bir dava olmuştur.

Keçiören’de rant elde edip zengin olan kimse yok.

Can Dündar: Başbakana kırgın mısınız. Kravatlı kenelerden bahsettiniz kim onlar.

Altınok: Gerçekler var. İsmet İnönü’nün güzel bir sözü vardır; Namussuzlar kadar namuslular da cesur olmalı. Anlara’nın hakkı soyuluyorsa bunun hesabını sorulması lazım. Bütün hayatım hizmetle geçmiştir.

Can Dündar: Peki diğerleri kimler.

Altınok: Bu, kamuoyunun malumudur. Kene 1 kişiyi öldürür ama öyle keneler var ki milletimizin sırtında. Ankara’nın yeni merkezi Keçiören oldu.

Bu hizmetler gece gündüz koşmanın bir sonucu. Haksızlıkla, hukuksuzluklar peşkeşlerin peşinde olmadık.

Can Dündar: Kaset meselesi nedir.

Altınok: Öyle bir şey yoktur. Çamurdur, iftiradır. Bu çamuru atanlar da malumdur. Ama tehditlere boyun eğmem.

Siyaseti bu tür adamlardan temizlemeden siyaseti temizleyemeyiz.

Haysiyet şeref yoksunu insanlardan siyasetten temizlemezsek Türkiye’yi hiçbir yere götüremeyiz.

Dündar: Kimdir efendim bunlar.

Altınok: Tüm Türkiye biliyor. Bunu. Herkesin malumudur.

Dündar: Gökçek mi yayıyor bu kaset meselesini.

Altınok: Ben isim vermiyorum. Herkes bunu biliyor. Kamuoyunun malumu bu konu.

Dündar: Bundan sonra ne yapacaksınız kimin yanında yer alacaksınız.

Altınok: Partimden istifa etmedim. İlke ve çizgimin yolunda devam edeceğim.

Bu haber 2403 defa okundu.
<< Önceki || Sonraki >>
Yorum Ekle
Başlık:
Metin:
*Üye girişi yapılmadığından yorumlarınız "Misafir" rumuzu ile yayınlanır. Ücretsiz Üyelik için tıklayınız.
Tavsiye Et
Sayin okucuyumuz bu haberi istediğiniz kişiye gönderebilirsiniz.
*Kime:
*Kimden:
*Kisa Mesaj :
 
* İlgili yerleri boş bırakmayınız!
Yorum Yap
Tavsiye Et
Yazdır
Kaydet
Yorumlar ( 0 / 0 )
Diğer Siyaset Haberleri :
<<
>>
KUDAKA Yönetim Kurulu Toplandı!
KUDAKA Yönetim Kurulu Toplandı!
Depreme karşı halk konut modeli!
Depreme karşı halk konut modeli!
Açık Havada Ortak Resim Sergisi!
Açık Havada Ortak Resim Sergisi!
Rusya'nın Facebook'u kapatıldı
Rusya'nın Facebook'u kapatıldı
Yazarlar
1 2
Okunan:
Hafta / Bu Ay / Yıl
İlgili Haber
Erzurum menüsü
Ajanslarımız Güncel Haber Ajansı(Gün-Ha) İHA İhlas Haber Ajansı
» Sitene Ekle  » Anasayfa Yap  » Sık Kullanılanlar  » RSS  » Site Haritası
©2007 Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.