1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Ulan İstanbul'un Karlos'u kadınları kızdıracak!
Ulan İstanbul'un Karlos'u kadınları kızdıracak!

Ulan İstanbul'un Karlos'u kadınları kızdıracak!

'Ulan İstanbul' dizisinin ‘Çakal Karlos'u Erkan Kolçak Köstendil, All Dergisi'ne çarpıcı açıklamalar yaptı.

A+A-

Erzurum Güncel-

Ulan İstanbuldizisinin ‘çakal Karlos'u Erkan Kolçak Köstendil, canlandırdığı karakterin çok sevilmesini şöyle açıklıyor: "Bizim insanımız sahtekâr tipleri seviyor. özellikle de kadınlar. Her kadının içinde bir serseriyi terbiye etme duygusu var" Erkan Kolçak Köstendil, son üç ayda televizyon izleyicisinin hayatında kapladığı alanı genişletti. Aslında 10 yıldır oyunculuk yapıyor, kısa filmler çekiyor, tiyatro sahnesine çıkıyor. Geniş kitlelere ulaşması ise ‘Ulan İstanbul’ dizisindeki ‘çakal Karlos’ rolüyle oldu. Aşka aşık ve iyi kalpli serseri Köstendil, ‘All’ dergisine konuştu; bilinmeyenlerini anlattı.

Karlos’un hayran kitlesi her geçen gün büyüyor. Diğerlerinden farkı ne bu serserinin? Dizi sevildi. Dizi sevilince karakterler de sevildi. Her bölümde ağırlık farklı bir ikilide oluyor. Bu da hepimizi diri tutuyor ama aralarında en sahtekâr benim. Bizim insanımız böyle tipleri çok seviyor.

Kadınlar da hasta Karlos’a. Türk kadınlarının gönlü niye hep böylelerinde? Her kadının içinde bir annelik duygusu var ve o duygu serseriyi terbiye etmeye çalışıyor.

Dizide söylediğiniz ‘Yanarım’ şarkısı internette 10 milyondan fazla dinlendi. Sosyal medyada takipçi sayınızı da artırdı mı?

Twitter’a, ‘Bir arkadaşa bakıp çıkacağım’ şeklinde yaklaşıyorum. Aklıma gelen bir şey olunca, yazıp çıkıyorum. çok fazla vakit geçirmiyorum. özellikle bir senedir çok daha mesafeli durmaya çalışıyorum. İnsanlarla yolda, parkta, sokakta sohbet etmeyi seviyorum. Oyuncu olmasam da böyle olurdu; o yüzden fark etmedim.

Sosyal medyayı sallayan şarkıvideo için tıklayın
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.