1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Vural: MHP diye bir parti kalmadı!
Vural: MHP diye bir parti kalmadı!

Vural: MHP diye bir parti kalmadı!

MHP'de, Devlet Bahçeli'nin bu haftaki grup toplantısının ardından Oktay Vural hakkındaki olumlu sözlerinin altında stratejik bir hamle yattığı konuşuluyor.

A+A-

Erzurum Güncel-

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın görevinden istifa etmeye hazırlandığı, ancak Devlet Bahçeli'nin son grup toplantısında yapıcı cümleler kullanması nedeniyle vazgeçtiği iddia edildi.

Ankara'dan yansıyan bilgilere göre, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, uzun süreden bu yana Oktay Vural'daki rahatsızlığın farkındaydı. Parti kurmayları, Bahçeli'nin o süreçte yakın çevresine rahatsızlıklarını dile getiren Vural'a ikinci bir şans verdiğini öne sürdü.

Cumhuriyet'in haberine göre, Bahçeli, Vural’a ikinci bir şans vererek, hem kritik dönemde Meclis grubunda yaşanabilecek bir hareketliliğin önüne geçmek istedi hem de ‘Her şeye karşın senin arkanda duruyoruz, sen kimin arkasındasın? Seçimini yap’ mesajı vermek istedi.

"MHP KALMADI"

Vural ise istifaya ilişkin yakın çevresine, "Bir karar aldım ancak bu noktada Genel Başkan’ın tutumu kararı netleştirecek. Süreç böyle gitmez. En başından kurultay yapılmalıydı. MHP diye bir parti kalmadı. Parti çok yıprandı ve yıpranmaya da devam ediyor. O yüzden testi kırıldı, geri dönüş yok" ifadesini kullandığı öne sürüldü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.