1. HABERLER

  2. DOĞU ANADOLU

  3. Yaralı terörist gelecek
Yaralı terörist gelecek

Yaralı terörist gelecek

Erzincan-Kemah Karayolu'nda güvenlik kuvvetlerince başlatılan operasyonda yaralı olarak yakalanan PKK terör örgütü mensubunun tedavi için Sivas'a geleceği haberi kenti ayağa kaldırdı.

A+A-

Erzurum Güncel- 2 gün önce Erzincan-Kemah Karayolu'nda PKK terör örgütü tarafından sivillere yönelik yapılan saldırının ardından güvenlik kuvvetlerince başlatılan operasyonda yaralı olarak yakalanan bölücü terör örgütü mensubu, Erzincan'dan Erzuruma sevk edilmiş ancak olaylar nedeniyle bugün gece saatlerinde tedavi edilmek üzere Sivas'a gönderildiği belirtilmişti. Yaralı teröristin kente geleceğini haber alan Sivas ülkü Ocakları ve Alperen Ocakları üyeleri Cumhuriyet üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi önünde toplandı. Yaralı teröristin hastaneye getirilme ihtimaline karşın polis ekipleri de burada yoğun güvenlik önlemleri aldı. çevik kuvvet, TOMA ve çok sayıda polis ekibi hastane girişlerinde tedbir aldı.

HASTANEYE GELEN YARALIYI TERöRİST SANDILAR

Bu sırada bir ambulansın jandarma ekipleri ile acil servise gelmesi grubun tepkisini topladı. Ambulanstaki yaralıyı terörist sanarak saldırmak isteyen grubu polis önledi. Grubu uyaran polis ile vatandaşlar arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Grup, sabahın erken saatlerine kadar acil servis önünde beklerken yaralı teröristin zırhlı araçla özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne getirildiği ve bir süre burada bekletildikten sonra şehirden ayrıldığı öğrenildi. Yaralı teröristin polis aracı eşliğinde ambulansla Ankara yönüne hareket ettiği ifade edildi.

MUHAMMED YASİR AYDOĞAN - UĞUR YİĞİT 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.