1. HABERLER

  2. EGE

  3. Yarın hangi illerde okullar tatil
Yarın hangi illerde okullar tatil

Yarın hangi illerde okullar tatil

Yurt genelinde devam eden kar yağışı ve fırtına nedeniyle Erzurum bazı illerde okullar yarın tatil edildiği ileri sürüldü.

A+A-

Erzurum Güncel- İşte yarın okulların tatil olduğu iller: Ankara’da yarın ve perşembe günü için okullar tatil edildi. Samsun’da devam eden kar yağışı nedeniyle il genelinde tüm okulların 07 Ocak Çarşamba günü tatil edildiği açıklandı. Uşak ili genelinde taşıma merkezi okullar ve birleştirilmiş sınıflar için yarın bir gün süre ile daha tatil edildi. Kayseri'nin Sarız İlçesi'nde yoğun kar yağışından dolayı okullar 2 gün tatil edildi. Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Bolu’da devam eden kar yağışı nedeniyle 7 Ocak Çarşamba günü il genelinde okulların bir gün tatil edildiğini açıkladı. Tunceli'de okullar kar yağışı nedeniyle tatil edildi. Afyonkarahisar’da yoğun kar yağışı nedeniyle, ilk ve orta dereceli okulların yarın da tatil edildiği bildirildi. Zonguldak Valiliği yoğun kar yağışı sebebiyle eğitime bir gün ara verdi. Öte yandan, Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü Erzurum ve ilçeleri için bugün ve yarın öğle saatlerine kadar kuvvetli rüzgar uyarısında bulunulmasına üzerine Erzurum'daki okulların da yarın tatil edildiği ileri sürülürken, Vali Altıparmak Altıparmak, twitter üzerinden açıklama yaptı. Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, okulların bugün (07 Ocak çarşamba)  tatil edilip edilmeyeceğini açıkladı. 

Vali Altıparmak, twitter üzerinden yaptığı açıklamada okulların tatil olmayacağını belirtti.



Sosyal medya  hesabı twitter üzerinden öğrenci ve velilerin merakla beklediği açıklamasında Vali Altıparmak akşam saatlerinde ise şu açıklamayı yapmıştı: "Gece geç vakitlerde alacağımız son meteorolojik verilere göre okulları tatil edip etmiyeceğimize karar vereceğiz. " 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.