1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Yay burcunda Yeni Ay
Yay burcunda Yeni Ay

Yay burcunda Yeni Ay

Bugün (29 Kasım) saat 16:00 civarı Yay burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Fakat aynı zamanda Yeni Ay Neptün ile sert kontaklı olacak. Günlük yaşamda zorluklar karşısında çabucak pes edebilirsiniz. Hayal kırıklığı, fazlaca hayal kurma, kafanın çabuk kar

A+A-

Erzurum Güncel- Merhaba Arkadaşlar;
29 Kasım yani bugün saat 16:00 civarı Yay burcunun 7. derecesinde bir Yeni Ay meydana gelecek. Yeni Ay Neptün ile sert kontaklı olacak ve yaklaşık 10 gün kadar da etkili olacak. Şimdi bu Yeni Ay’ın hem bireysel hem dünya hem de Türkiye üzerinde ne gibi etkileri var göz atalım.

Yeni Ay zamanında elimizdeki işleri büyütmek, genişletmek için daha azimli ve hırslı olabiliriz.
– Yeni şeyler keşfetmeye, yeni mekanlar tanımaya, yeni insanlarla tanışmaya daha hevesli oluruz. Her türlü yeniliklere, yeni deneyimlere açık olabileceğimiz bir zamandır.
– Yine bu dönem hayatımızdaki önemli konuları önce daha karmaşık hale getirip sonra çözmeye eğilimli olabiliriz.
– Başımıza gelen olayları ve konuları abartmaya, olduğundan daha büyük ve daha etkili göstermeye, anlatmaya da eğilimli oluruz.
– Bu dönem, başımıza gelen olaylara iyimser, daha umut dolu, bardağın dolu tarafını görecek şekilde değerlendirmede daha başarılı oluruz.
– Bu Yeni Ay zamanı riskler almaya, gözü kapalı bir şekilde olaylara atlamaya, cesur davranmaya daha yatkın oluruz.
– Bu dönem spora başlamak, spor konusunda profesyonel destek almak için idealdir. öyle gidip dört tane baklava dilimi yapmaktan bahsetmiyorum spor derken, adam gibi spor yapmaktan bahsediyorum. Mesela atıcılık, ata binme, tempolu yürüyüşler, jimnastik…vb
– İnandığımız tüm değerler, değer yargılarını tek tek sorgulayabiliriz.
– Bu Yeni Ay zamanı küçük şeylerden çok rahat bir şekilde mutlu olabiliriz.
– Mesela bu Yeni Ay zamanı için optimist olmakta bir dünya markası olabilirsiniz.
– Detaylar çok boğucu ve sıkıcı gelir. Bu yüzden detay gerektiren işlerde başarı kazanmak biraz zordur.
– çocuk gibi her şeye çok kolay bir şekilde inanabilir, çabuk kandırılabiliriz. Dikkatli olun!
– Bu dönem vereceğiniz sözlere de dikkat edin. Sadece tutabileceğiniz sözler verin ve alın.
– Yeni felsefeler, dinsel konular, farklı hayat görüşleri, farklı inançların olduğu ortamlara ve konulara çok rahat bir şekilde çekilebiliriz. İnançlar ve fikirler için yapılan mücadele daha agresif ve sert olabilir, mücadelelerden pek kaçınmayız. Ama siz yine de bu konularda kavgacı olmayın.
– Bu Yeni Ay dönemi zamanınızın çoğunu açık havada geçirmeye bakın. öyle aval aval AVM'lere tıkmayın kendinizi! Parklarda, bahçelerde, sokaklarda, deniz kenarlarında sosyalleşin.
– Bu dönem ‘hayır’ mekanizmamız çok iyi çalışmayabilir. Buna dikkat etmek gerekir. Her gelen teklife evet demeyin, biraz seçici olun. Her plana dahil olmaya çalışırken plansız programsız kalmayın ortalarda.
– Bu dönem patavatsızlıklara dikkat! Kaş yapayım derken göz çıkarmayın arkadaşlar.
– Bu dönem ticari girişimler için fena değildir
– Yay burcu ideoloji, din ve kültürel kimliklerle ilgilidir. Milliyetçilik ve vatanseverlik konuları ile kültürel kimliklerin karmaşasının en yoğun yaşanabileceği dönemdir. Bu dönem bu konunun başlıkları çok daha sert bir şekilde vurgulanabilir.
– Keza gümrükle ilgili sıkıntılar, gümrükle ilgili protokollerde problemler meydana gelebilir. Beklediğiniz ürünler gümrükte takılabilir mesela bu dönemde.
– Tam da bu Yeni Ay döneminde kendinize bir seyahat planı organize edebilirsiniz. Mesela pasaport veya vize işlemlerine zaman ayırabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerle daha çok haşır neşir olabilirsiniz.

Sağlık olarak ise; kalça, uyluk, karaciğer, eklem romatizmaları, siyatik, kasları sembolize eder. Yay burcu bunların yanı sıra din, dini ibadet yerleri, imamlar, kiliseler, papazlar, dini düşünceler, üniversite seviyesinde eğitim yerleri, yüksek eğitimi, yayıncılık, uzak mesafeler ile iletişimimiz sağlayan aygıtlar, kanunlar, kanun koyucular, kanun adamları, mahkemeler, uluslararası sorunlar, yargı, ithalat, ihracat, politika, medya, yazarlar, profesörler, gibi konular da Yay burcunun sembolize ettiği konular arasında yer almaktadır. Bu konularda zorlayıcı gelişmelerin olabileceğini düşünmemiz gereklidir.

Yeni Ay zamanı Neptün sert etkili olacak. Bu da bizi hassas, dışarıdan gelebilecek her türlü duygusal etkiye karşı çabuk etkilenme, dalgınlık, zehirlenme, herhangi bir konuda kurtarılmayı beklemeye, günlük yaşamından zorlukları karşısında çabucak pes etmeye, hayal kırıklığı, fazlaca hayal kurmaya, kafanın çabucak karışması, olur olmaz her şeye çabucak inanma, kendimizi kandırmaya, dolandırılmalara açık olacağımıza işaret etmektedir. Bu dönem alkol alırken dikkatli olmakta fayda var, kontrolü çok daha kolay kaybedebiliriz. Neptün'ün sert etkili oluşu aşırı yağışlara, yağışlardan dolayı sel ve su taşkınlarına, deniz kazalarına işaret etmektedir. Bunun yanı sıra tam da bu dönem politikacıların yapacakları açıklamalar yalan dolan içerikli olabilir. özellikle içki ve uyuşturucu ile ilgili negatif haberler, operasyonlar yapılabilir. Yolsuzluk, rüşvet, dolandırıcılık haberleriyle sık sık karşılaşabiliriz.

TüRKİYE AçISINDAN YAY BURCUNDA YENİ AY!

Bu Yeni Ay Türkiye'nin 6. evinde meydana gelecek. Politik astrolojiye göre 6. ev; askeri konular, ordu, işçi ve çalışanlar, sendikalar, ulusal savunma, sağlık sektörü, hırsızlar, yolsuzluklar demektir.
Yine işçiler, sendikalar, hizmet sektörü, çalışan kesim açısından zorlayıcı bir dönem olacak. Sık sık işçi grevleri, iş bırakma, sendikasal sorunlar gündeme gelebilir. Sendika avukatları zor duruma düşebilir. Allah korusun ama yine işçi kayıpları, iş kazaları gündeme gelebilir. özellikle sağlık sektörü tehdit altında diyebilirim. Salgın hastalıkların en çok yaşanabileceği dönemdir bu! Sağlık sektörüyle ilgili rahatsız edici haberler olabilir bu dönem. özellikle bağırsak sistemini etkileyecek tarzda hastalıklar. Ulusal güvenliğimizi tehdit edebilecek durumlar söz konusu olacak. Ulusal bilgi güvenliğini ilgilendiren konularda risk altında! Yeni yolsuzluk dosyaları açılabilir.

Sağlık sistemi ile ilgili yeni yasal düzenlemeler olabilir. Ev istihdamla ilgilidir. Bu dönem özellikle istihdam sayısında artış olabilir. özellikle yabancı sermayeli şirketler olumlu anlamda daha çok ön plana çıkabilir. Bu dönem salgın hastalık haberleri daha hızlı bir şekilde yayılabilir. Salgın hastalıklara karşı dikkatli olunması gereken bir dönemdir. Havacılık sektörü, uçaklarla ilgili enteresan gelişmeler olabilir. 6. ev toplumsal uyumla da ilişkilidir. Toplumun kendi içindeki uyumsuzluğu yüzünden ortaya çıkabilecek durumlara da işaret edebilir. özellikle zehirlenme haberleri, hastanelerde skandal durumlar meydana gelebilir.

Sevgiler…
Dinçer GüNER

Sözcü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.