1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Yeni iPhone'lar suya dayanıklı olacak!
Yeni iPhone'lar suya dayanıklı olacak!

Yeni iPhone'lar suya dayanıklı olacak!

Apple, son zamanlarda aldığı patentler serisine bir yenisini daha ekledi. Fakat bu seferki patent, iPhone kullanıcılarının oldukça beğenisini kazanacak.

A+A-

Erzurum Güncel-

Apple’ın son patenti, bundan sonra üretilecek olan iPhone ve iPad modellerinin su geçirmesini engelleyecek. Patent, akıllı telefonun gövdesinde bulunan birleşim noktalarını koruyan özel bir conta sistemini içeriyor. Bu sayede ürünlerin su geçirmesi engellenecek.

Apple’ın CEO’su Tim Cook’un bir hafta önce Almanya’da yapmış olduğu Apple Store ziyaretinde, mağazada çalışanlardan birisinin sorduğu soru üzerine Apple Watch’ı duş alırken dahi kullandığını belirtmişti. Bu haber üzerine şirketin bu patenti alması, Apple’ın bundan sonraki odak noktalarından bir tanesinin “Apple’ın ürünleri su geçirmiyor” olacağı anlamına gelebilir.

Sony’nin en büyük övünç kaynaklarından olan Z serisi akıllı telefonlarındaki su geçirmezlik özelliği, Apple’ın bu patenti almasıyla artık kendilerine özel olmaktan çıkacaktır. Hatta Samsung’un yeni nesil Galaxy serisi akıllı telefonlarının hala suya karşı dayanıksız olması, Apple’a bu yıl büyük artılar kazandıracaktır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.