1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Yorumu Aksak'ı kızdırdı!
Yorumu Aksak'ı kızdırdı!

Yorumu Aksak'ı kızdırdı!

Mine Kırıkkanat'ın, Karaman'daki ocakta 18 işçinin mahsur kalması olayıyla ilgili olarak yaptığı yorumu Ak Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak'ı kızdırdı.

A+A-
Erzurum Güncel- Karaman'ın Ermenek ilçesindeki özel şirkete ait nda su baskını nedeniyle 18 işçi mahsur kaldı. Arama kurtarma ve su tahliye işlemleri devam ederken Cumhuriyet gazetesi köşe yazarlarından Mine G. Kırıkkanat, Ermenek'teki vahim olaya dair yaptığı yorumda büyük tepki topladı. 

CUMHURİYET'İ KUTLAMAMAK İçİN DüZENEK KURDULAR
Twitter'daki hesabında paylaştığı tweet'te "Paranoyak oldum. Karaman'daki maden faciasında, yarınki Cumhuriyet kutlamalarını iptal için gerekçe yaratan bir düzenekten kuşkulanıyorum." mesajını paylaşan Kırıkkanat, acı tablo karşısında bile acımasız ve vizdansızca bir iddiada bulundu. 
18 madenci vatandaşımız için acı ve umut bekleyiş sürerken Cumhuriyet gazetesi yazarının böyle bir yorumda bulunması 'talihsiz bir olay' olarak geçmişte hatırlanacak. 

17 MAYIS'TAKİ DüĞüNü 'DüN' OLMUŞ GİBİ PAYLAŞINCA...
Asıl vahim olan olay ise, 17 Mayıs 2014 tarihinde AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak'ın kızının Ankara'da yapılan nikah görüntüsünü de kullanarak "ŞU ANDA AKEPE LİLER DüĞüNDE.. "AMA CUMHURİYET KUTLAMALARI İPTAL!" şeklinde tweet atması oldu. 
17 Mayıs'taki nikaha TBMM Başkanı Cemil çiçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Ankara Milletvekili Salih Kapusuz katılmış, çiftin nikahını ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıymıştı. 

"KIRIKKANAT'A HAKARET ETMEKTEN BAŞKA çARE KALMIYOR"
Konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak ise aylar önce yapılan bir nikahı bugün oluyormuş gibi gösteren kişiye hakaret etmekten başka çare kalmıyor, açıklamasında bulunurken Kırıkkanat'a tepkisini şu sözlerle dile getirdi: 

"KIRIKKANAT'TA NE ŞEREF NE HAYSİYET NE DE VİCDAN VAR"
"Böyle bir fotoğrafı paylaşan insanda ne şeref ne haysiyet ne vicdan ne de cumhuriyetçilik vardır. Bu tür insanlara milletimiz prim vermediği için bunlar hastalıklı bir ruh şeklinde toplumda kendilerini yer bulmaya çalışıyor.  denilen insanların toplumda yerinin olmaması gerekiyor. Bunlara 'hakkımı helal etmiyorum' demenin fayda etmeyeceğini bildiğimden, bu karakterdeki insanlar sadece hakaret edilmekten hoşlanır." 




Kaynak: Haber7
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.