1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Hadise'den seneler sonra gelen Eurovision itirafı
Hadise'den seneler sonra gelen Eurovision itirafı

Hadise'den seneler sonra gelen Eurovision itirafı

Hafta sonu Kıbrıs'ta bir otelde sahneye çıkan ünlü şarkıcı Hadise, açıklamalarda bulundu.

A+A-

Erzurum Güncel- Son günlerde hakkında çıkan aşk iddialarıyla gündeme gelen güzel şarkıcı Hadise, Kıbrıs'ta sahne aldığı bir konserinde Eurovision, gençler ve kadına şiddet hakkında açıklamalarda bulundu. Eurovision'a katıldığı zamanın üzerinden 10 yıl geçtiğini söyleyen Hadise, tekrar katılmak istediğinin sinyallerini verdi.

ekran-resmi-2019-05-06-09-a45d

Güzel şarkıcı, Eurovision hakkında şu açıklamayı yaptı: “Eurovision Şarkı Yarışması’na 10 yıl önce katılmıştım. Ne güzel ve saf zamanlardı. Ya da ben çok küçüktüm, öyle geliyordu. Keşke tekrar Eurovision’a gitsek.”

ekran-resmi-2019-05-06-09-yQU8

Gençlere örnek olmak istediğini söyleyen şarkıcı, bu isteğini şu sözlerle dile getirdi: “Beni takip eden gençlerimize örnek olmaya çalışıyorum. Ülkemizin geleceği için önemli konuları korkusuzca ve haddimi aşmadan dile getirmeyi önemsiyorum.”

ekran-resmi-2019-05-06-09-Fm4Z

Sanatçıların topluma örnek olması gerektiğini ise şu cümleleriyle savundu: “Sanatçının tek görevi şarkı söyleyip klip çekmek değil. Sıfır tolerans gösterdiğim tek konu ise kadına şiddet.”

ekran-resmi-2019-05-06-09-1XM0

Son günlerde verdiği makyajsız pozlarını sosyal medya hesabına yükleyen şarkıcının fotoğrafın altına düştüğü not da örnek bir davranış olarak yerini aldı. Hadise, 'sıfır makyaj' fotoğrafının altına ''Makyajlı veya makyajsız kendini sev, kendinden mutlu ol'' notunu düştü.

Mynet.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.