1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Haluk Levent isyan etti
Haluk Levent isyan etti

Haluk Levent isyan etti

Şarkıcı Haluk Levent ölmek üzere olan kanser hastası bir çocuğun 'son isteği'ni yerine getirmek için uğraştı ama başarılı olamadı.

A+A-

Sosyal medya hesabından “Size beni üzen bir anımı anlatmak istiyorum” diyerek sözlerine başlayan Levent, ünlü bir dizi oyuncusunun kendisini üzen hareketini şu sözlerle anlattı: “1 ay kadar önce oldu bu olay. 3 yıldır ilgilendiğimiz bir kızımız vardı 9 yaşlarında. O da ilik kanseri ve doktorlar ümidi kesmişti. Ailesi artık gözyaşları içinde kızın her isteğini yerine getirmek istiyordu. Kızları ölüyor! Kızın çok sevdiği bir dizi oyuncusu vardı. Ailesi benden o dizi oyuncusuna ulaşmamı ve doğum günü için ondan bir video istememi istedi. Ben de hemen olur dedim. Niye olmasın ki? Hemen B.A adında eski magazinci şimdi yapımcı arkadaşımı arayıp o dizi oyuncusunun telefonunu istedim. Sağ olsun hemen verdi ve aradım telefona menajeri çıktı. Kendimi tanıttım çok mutlu olduğunu beni devamlı dinlediğini söyledi. Ben de o samimiyetle isteğimi söyledim. Bir kız çocuğunun doğum günü yaklaşıyor ve bu kız ölecek ya… Kıza söz verdim o dizi oyuncusu ona video yollayacak. Rica ettim menajerden… Ben Haluk Levent’im sonuçta kimse kırmaz beni değil mi? Öyle düşünerek o yavruya söz verdim. Menajer “Tamam Haluk Bey ileteceğim” dedi. Aradan günler geçti telefonuma bakmadılar biliyor musunuz. Bakmadılar kaçtılar. Küçücük bir video için. Hem araya ben girmişim… Maalesef doğum günü geçti. Kıza palyaço filan götürdük unutturmak istedik dizi oyuncusunu. Ama sordu. Ben de “o Amerika’da ulaşamadık” dedim. Kızın gözleri doldu. O günden 2 hafta sonra kızı kaybettik. O şimdi melek oldu. Şu üç günlük dünyada popçu olsan Rock’çı olsan artist olsan ne yazar adam olamadıktan sonra. Hepimiz adam olmaya çalışalım ben de sen de! Bunu hiç yazmak istemezdim. Ama yakınını kaybeden arkadaşımızın bize serzenişinden sonra yazmaya karar verdim. Sizi üzdüysem özür dilerim”
 

BİZE YAKIŞMAZ

Haluk Levent’in bu paylaşımının ardından bazı takipçileri o dizi oyuncusunun adını ifşa etmesini istedi ancak Levent bu isteklere, “İfşa edecek adam mıyım ben? Olayı bir tek eski gazeteci şimdi ise yapımcı arkadaşım B.A biliyor o da kimseye söylemez zaten. Yakışmaz bize” şeklinde bir yanıt verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.