1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Hınıs'ta dördüncü Eren dönemi!
Hınıs'ta dördüncü Eren dönemi!

Hınıs'ta dördüncü Eren dönemi!

Erzurum'un Hınıs ilçesinde dördüncü kez bir Eren belediye başkanlığı koltuğuna oturdu.

A+A-

Erzurum Güncel-  Erzurum'un Hınıs ilçesinde AK Parti ve HDP arasında geçen seçim yarışını AK Partili aday Erdoğan Eren kazandı.

6 bin 435 oy alarak Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Erdoğan Eren'in, dedesi İbrahim Eren ve Amcaları Cafer Eren ile Ali Eren'de Hınıs'ta uzun yıllar belediye başkanlığı yaptılar. Üçüncü kuşak olarak Hınıs Belediye Başkanlığına seçilen Erdoğan Eren'den Hınıs halkı büyük görevler bekliyor.

Hınıs'ın yıllarca ihmal edildiğini dile getiren Hınıslılar, "Genç başkanımız Erdoğan Eren'in dedesi ve amcaları Hınıs'a büyük hizmetler ettiler. Şimdi birçok sorunu bulunan Hınıs'ın daha çok hizmete ihtiyacı var. Bu hizmetlerinden Erdoğan Eren tarafından ilçemize getirileceğine inanıyoruz" dediler.

HINIS'IN YENİ BAŞKANINDAN İLK MESAJ

Değerli Hınıslı hemşehrilerim;
Malumunuz uzun bir seçim maratonu yaşadık. Bugün görüyoruz ki ilçemiz hizmetten yana tercihini kullanmış, bizlere bu görevi layık görmüşlerdir. Yüce Allah’ın izniyle göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ben ve ekibim her saniyemizi Hınıs’ın gelişmesine, hizmetine ve halkımızın refah düzeyini arttırmaya harcayacağız. İlçemizi sizlerin de desteğiyle Şah’a kaldıracağız inşallah. Bu kutlu davada yanımızda olan, olmayan, dualarını eksik etmeyen bizleri cesaretlendiren, heyecanlandıran tüm Hınıs halkına şahsım ve partim adına teşekkür ederim. Artık durmak yok bize. Kazanan Hınıs olmuştur. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Saygılarımla
Hınıs Belediye Başkanı
Erdoğan EREN

Erdoğan Eren Biyografisi

Erdoğan Eren,1978 yılında Hınıs'ta doğdu. İlk orta ve lise öğrenimimi Hınıs'taki çeşitli okullarda tamamladı. Anadolu Universitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü yüksek onur belgesiyle bitiren Eren, yüksek lisansını ise Ahmet Yesevi Universitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı. Erdoğan Eren, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti Erzurum Hınıs Belediye Başkan adayı oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum