1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Huawei'den Apple ve Samsung'a gönderme
Huawei'den Apple ve Samsung'a gönderme

Huawei'den Apple ve Samsung'a gönderme

Yeni bir reklam kampanyasına başlayan Huaewi, geçtiğimiz günlerde telefonlarını yavaşlattıkları gerekçesiyle cezaya çarptırılan Samsung ve Apple'a gönderme yaptı.

A+A-

Erzurum Güncel-İtalya'da geçtiğimiz günlerde sonuçlanan bir davada Apple ve Samsung'a eski telefon modellerini bilerek yavaşlattıkları gerekçesiyle toplamda 15 milyon euro ceza verilmişti.Twitter'da yaptığı bir paylaşımda bu cezaya gönderme yapan Huaewi, Apple ve Samsung ile adeta dalga geçti.

Yaklaşık bir ay önce Apple'ın yeni telefonlarını satın almak için kuyruğa girenlereHuawei marka powerbank dağıtarak ilginç bir çalışmaya imza atan marka, şimdi de telefonlarının asla yavaşlamayacağını belirten göndermeli reklam çalışması ile gündemde.

 

Şirketin İngiltere'deki resmi Twitter hesabında paylaşılan çalışmada Huawei Mate 20 Pro'nın hızlı doğduğu ve sürekli hızlı kalacağı belirtiliyor. Ayrıca "daha iyisini almaya zorlamak için telefonlarımızı asla yavaşlatmayacağız" ifadesi de kullanıldı. Bu çalışma ile hem kendi telefonunun reklamını yapan marka hem de rakipleri Samsung ve Apple'a eğlenceli bir gönderme yapmış oluyor.

 

 

Huawei Mobile UK@HuaweiMobileUK

We would never slow our phones down to force an upgrade. We're proud our new #HuaweiMate20Pro is #BornFastStaysFast - just like every other phone in our range. #NeverSlowDown Learn more now > http://bit.ly/Mate20-Pro 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.