1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. İkinci Erdoğan dönemi
İkinci Erdoğan dönemi

İkinci Erdoğan dönemi

Kongrede Cumhurbaşkanı Erdoğan 1414 oyla yeniden genel başkan seçildi.

A+A-

Erzurum Günc el- 18.05 Cumhurbaşkanı Erdoğan kongrede 1414 oyla yeniden AK Parti Genel Başkanı oldu. Erdoğan teşekkür konuşması yapıyor. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16 Nisan'da milletin kendilerine bir mesaj verdiğini ifade ederek 2019'daki seçimlere kadar çok daha iyi çalışacaklarını söyledi. Erdoğan, 2019'a kadar hem büyüme hem de istihdam rakamlarını çok daha yukarıya çıkaracaklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi'nde 1414 oyla ikinci kez genel başkanlığı görevine getirildi. Erdoğan, oylama sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında, teşkilatların yenileneceği mesajı verdi, yeni dönemde ciddi adımlar atılacağını kaydetti. İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

"Bütün teşkilatlarımızı elden geçirerek önemli bir adım atacağız. Bu anlamda hükümetimizin bu yıl sonuna kadar atacağı adımların çalışmalarını yürüteceğiz. İcraat anlamında farklı bir döneme gireceğiz. Tempomuzu artıracağımız bir döneme giriyoruz.

Yolumuzun doğruluğundan asla şüphemiz yok. Herhangi bir aksaklık gördüğünde bize mesajını veriyor. Biz de milletle zıtlaşmanın olmayacağını bilerek bu mesajın gereğini yerine getireceğiz.

16 Nisan'da bize millet bir mesaj verdi. 2019'da daha fazla çalışmamız gerektiğini gördük. 2019'a kadar büyüme ve istihdam rakamlarını yeniden yukarıya çıkaracağız. Gerekirse yeni tedbirlerle bu süreci hızlandıracağız.

Karşımızdakiler kim olursa olsun, milletimize zarar getirecek hiçbir saldırıya izin vermeyeceğiz. İstiklalimizi ve istikbalimizi herşeyin üstünde tuttuğumuzu 15 Temmuz'da gördük. Biz sorunlarımızı dostlarımızla birlikte çözmekten memnuniyet duyarız. Bu imkan ortadan kalktığında da elimiz kolumuz bağlı oturmayacağız.

Bugün burada besmeleyi çektik, "Bismillah" diyerek yola koyulduk. Rabbim bizleri nereden geldiğini unutup, nereye gideceğini şaşıranlardan eylemesin. Mevlam bundan sonra da yolumuzu şaşırtmasın."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.