1. HABERLER

  2. BODRUM

  3. İlk dersi Vali Azizoğlu verdi
İlk dersi Vali Azizoğlu verdi

İlk dersi Vali Azizoğlu verdi

Eğitime verdiği önemi her fırsatta dile getiren Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, inşaat aşamasından beri titizlikle takip ettiği Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.

A+A-

Erzurum Güncel- Eğitim ve öğretime başlayan okula gelen Vali Azizoğlu, okul bahçesinde çocuklarla birlikte voleybol oynadı. Okulun bulunduğu alanı gezip çevre düzenlemesine bakan Vali Azizoğlu, çıkabilecek eksikliklerin hızlı bir şekilde giderilmesi talimatını verdi. Doğalgaz, su ve elektrik tesisatlarını inceleyen Vali Azizoğlu, daha sonra sınıflara giderek öğrencilere ilk dersi verdi. 
Genç nesillerin daha sağlıklı ortamlarda ve çağın gerektirdiği teknolojik donanımlı okullarda eğitim görmeleri her türlü imkânı sağladıklarını ifade eden Vali Seyfettin Azizoğlu, “Sizler bu ülkenin aydınlık geleceğisiniz. Öğretmenlerinizi derste can kulağıyla dinleyip derslerinize çok iyi çalışın. Bu okulları sizler için yaptık. Yarın bu sıralardan doktorlar, mühendisler, devlet adamları çıkacak ve bizlerin bıraktığı görevleri sizler devralacaksınız” dedi. 
750 öğrenciye örgün ve yaygın eğitim veren 24 derslikli Yakutiye Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, 8 bin metrekare arsa üzerinde yer almakta. Öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayacak her türlü donanma sahip olan okul, bu hafta itibariyle kapılarını eğitime açtı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.