1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. İmam nikahlı eşi oğlunun gözü önünde öldürdü
İmam nikahlı eşi oğlunun gözü önünde öldürdü

İmam nikahlı eşi oğlunun gözü önünde öldürdü

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde dini nikahlı kocası tarafından 16 yaşındaki oğlunun yanında vurulan MHP eski İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Ertekin hayatını kaybetti.

A+A-

Erzurum Güncel- Olay, Kocaeli'nin İzmit ilçesi Yeşilova Mahallesi Aykar Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre sokak üzerinde bulunan 3 katlı apartmanda yaşayan MHP eski İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Ertekin (43), henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı dini nikahlı eşi olduğu iddia edilen Duran G. ile evinde tartışmaya başladı.

OĞLUNUN YANINDA...

Tartışma sonrasında Duran G., tabancasını çıkartarak Serpil Ertekin'e 16 yaşındaki oğlunun yanında 4 defa art arda ateş ederek olay yerinden kaçtı. Evden gelen sesleri üzerine çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, Serpil Ertekin'i kanlar içerisinde yatarken buldu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalede Serpil Ertekin'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Kocaeli’de dini nikahlı kocası tarafından oğlunun yanında vurulan kadın öldü

KATİL ZANLISI GÖZALTINDA

Yapılan olay yeri incelemelerinin ardından Serpil Ertekin'in cesedi otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, polis ekipleri olay yerinden kaçan Duran G.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Polis ekipleri tarafından kısa süre sonra İzmit Yuvam Akarca mevkiinde Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri tarafından yakalanan Duran G., Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Kocaeli’de dini nikahlı kocası tarafından oğlunun yanında vurulan kadın öldü

MHP'DEN İYİ PARTİ'YE GEÇMİŞ

Öte yandan, hayatını kaybeden Serpil Ertekin’in geçen yıllarda MHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüttüğü, bir süre önce ise İYİ Parti’ye üye olduğu öğrenildi.

(İHA)

3 erken seçim senaryosu!3 erken seçim senaryosu!

9 MHP'li için ihraç talebi9 MHP'li için ihraç talebi

Canlı yayında çok sözler! 'Erdoğan'ın gücü yetti mi komutanları hapse atmaya?'Canlı yayında çok sözler! 'Erdoğan'ın gücü yetti mi komutanları hapse atmaya?'

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.