1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. İmamoğlu, 'söz verdiğimiz gibi' diyerek duyurdu: 13:00'te takip edebilirsiniz
İmamoğlu, 'söz verdiğimiz gibi' diyerek duyurdu: 13:00'te takip edebilirsiniz

İmamoğlu, 'söz verdiğimiz gibi' diyerek duyurdu: 13:00'te takip edebilirsiniz

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart seçimlerinin ardından mazbatasını almasıyla birlikte Belediye Meclisi toplantılarını canlı yayınlamıştı. İmamoğlu, 23 Haziran seçimlerinin ardından bugün ilk kez toplanacak olan Meclis toplantısının da canlı yayınlanaca

A+A-

Erzurum Güncel- 23 Haziran seçimlerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi bugün ilk kez toplanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaptığı paylaşımda, İBB Meclis toplantısının canlı yayınlanacağını duyurdu.

"İSTANBULLULAR ALINAN TÜM KARARLAR HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLABİLECEK"

İmamoğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Söz verdiğimiz gibi İBB Meclis toplantılarını canlı yayınlıyoruz. İstanbullular alınan tüm kararlar hakkında bilgi sahibi olabilecek. İlk toplantımızı 13.00'de sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz."

Ekrem İmamoğlu@ekrem_imamoglu

Söz verdiğimiz gibi İBB Meclis toplantılarını canlı yayınlıyoruz. İstanbullular alınan tüm kararlar hakkında bilgi sahibi olabilecek. İlk toplantımızı 13.00'de sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. #YeniBirBaşlangıç

25,9 B

4.345 kişi bunun hakkında konuşuyor

Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik

18 GÜNLÜK İBB BAŞKANLIĞI DÖNEMİNDE DE CANLI YAYINLANMIŞTI

31 Mart seçimlerinin ardından mazbatasını alan Ekrem İmamoğlu, 18 günlük başkanlık döneminde, Meclis toplantılarını canlı yayınlama geleneğini başlatmıştı.

VAATLERİN GÖRÜŞÜLDÜĞÜ OTURUMLAR BÜYÜK İLGİ GÖRMÜŞTÜ

O dönemde, özellikle dikkat çeken öğrencilere aylık akbil indirimi, milli ve resmi bayramlarda toplu ulaşımın ücretsiz olması, suda yüzde 40 indirim gibi vaatlerin görüşüldüğü ve tartışmaların yaşandığı toplantılar sırasında canlı yayınlar büyük ilgi görmüştü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.