1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. İmamoğlu'ndan Haydarpaşa ve Sirkeci Garı açıklaması
İmamoğlu'ndan Haydarpaşa ve Sirkeci Garı açıklaması

İmamoğlu'ndan Haydarpaşa ve Sirkeci Garı açıklaması

Haydarpaşa ile Sirkeci garlarının İBB'ye verilmemesiyle ilgili, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın açıklamalarına yanıt veren İmamoğlu, "Bu tarihi binalarımıza aslanlar gibi sahip çıkacağız, bu yaptıklarınız yüzünden çok utanacaksınız" dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haydarpaşa ve Sirkeci garlarının ihalesine ilişkin açıklamalarda bulunuyor. İmamoğlu'nun konuşmasından başlıklar şöyle:

"Sayın bakanın yaptığı açıklama, malum şirketin avukatı mı yoksa Türkiye Cumhuriyeti’nin bakanı mı bu açıklamayı yaptı? İhalenin hediye edildiği şirketi ancak bu kadar savunabilirdi. Tarihe geçecek bir konuşma.

Daha internet sitesi bile olmayan bir şirketin ihaleden bir gün önce 1 milyon liralık sermaye artışı yapması dikkat çekicidir. Bizi ikinci aşamaya bile davet etmediniz. Bu ülkenin atanmış bakanı bunu söyleyemez, mümkün değil.

'Modern bir kültür sanat alanı' yapacaklarını söylüyor şirketi, size projeyi mi gösterdi? TCDD'nin itibarını zedelediniz zaten. Sirkeci ve Haydarpaşa'yı bilmediğiniz herhangi birine vermeye çalışarak zedelemeyi siz yapıyorsunuz. İBB olarak tarihi binalarımıza aslanlar gibi sahip çıkacağız. Bu yaptıklarınıza çok utanacaksınız sayın Bakan. 16 milyon insan adına başvuru yaptık, sonuna kadar takipçisi olacağız. Başka bir motivasyonunuz var, anlamıyorum ama sonradan ortaya çıkacak."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.