1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. İsimsizler bugün var mı 19.yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
İsimsizler bugün var mı 19.yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

İsimsizler bugün var mı 19.yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kanal D'nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan İsimsizler bugün yayınlanacak mı? Pazartesi akşamları en çok izlenen dizileri arasında yer alan İsimsizler yeni bölüm hangi gün? İsimsizler 19.yeni bölüm fragmanıyla ilgili her şey internethaber'de.

A+A-

Erzurum Güncel- Siyah Beyaz Aşk adlı yeni dizinin pazartesi günü yayınlanacağının açıklanmasıyla birlikte İsimsizler'in yayın günü değişti. Peki İsimsizler yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Pazartesi günleri ekrana gelen ve oldukça hayranı olan İsimsizler yayın günü değişti. Pazartesi günleri artık Kanal D ekranlarında Siyah Beyaz Aşk gelecek. Peki İsimsizler 19.yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

İsimsizler yeni bölümüyle artık cumartesi akşamları ekranda olacak. 21 Eylül 2017 Cumartesi günü 19.yeni bölümüyle ekranda olacak olan İsimsizler'de heyecan dorukta olacak.

 

İSİMSİZLER YENİ BÖLÜM NELER OLACAK?

İsimsizler 19. yeni bölümüyle 21 Ekim Cumartesi akşamı izleyicisiyle buluşacak. Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi İsimsizler'de Handan'a ne olacağı merak ediliyor. Fatih ve ekibi ise yıkılıyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.