1. HABERLER

  2. GENEL

  3. İŞKUR 600 büro memuru.alacak!
İŞKUR 600 büro memuru.alacak!

İŞKUR 600 büro memuru.alacak!

18 Haziran KPSS şartsız İŞKUR 600 büro memuru büro işçisi alım başvuru şartları! İŞKUR güncel iş ilanları başvuru ekranı.

A+A-

Erzurum Güncel- İŞKUR işe alım ilanları yayınlanmaya devam ediyor. KPSS şartsız ve sınavsız iş ilanları açıklanmaya başlandı. Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) aracılığı ile özel sektör için büro memuru ve danışma görevlisi alımı yapılacağı açıklandı. Çok sayıda büro memuru ve danışma görevlisi kadrosu için personel alımı yapılacağı açıklanmış olup, alım yapacak şirketler, başvuru bilgileri ve diğer detaylar haberimizde yer almaktadır. İŞKUR'den yapılan duyurularda 491 büro memur alımı (genel), 24 büro memur alımı (idari işler) ve 78 Büro Yönetimi Ve Sekreterlik/Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanı, 76 büro işçisi, 2 Büro Makineleri Teknik Servis Teknisyeni, 1 Büro Memuru (Dış Ticaret) alımı, toplamda ise 675 büro memur personel alımı için yeni iş ilanları olduğu bildirildi.

İŞKUR'da 18 Haziran 2019 tarih olarak personel, işçi ve memur alımı ile ilgili toplamda 55.177 açık iş ilanları bulunmakta olup bu açık bulunan iş ilanları kapsamında toplamda 120 binden fazla kişiye iş istihdam hedeflenmektedir. Özel sektörde faaliyet gösteren firmalar tarafından İŞKUR üzerinden ilan yayınlandı. Yayınlanan ilana göre Türkiye genelinde 663 adet Büro İşçisi, Büro Memur ve İdari İşler Personeli kadrolarına alım yapılacak. Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinden verilen ilanlar neticesinde özel sektör için büro memuru ve danışma memuru alımı yapılacağını açıklandı. İlanlar hakkında detaylı bilgi haberimizde

 

.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.