1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. İYi Parti Adayı Resuloğlu, kadınları unutmadı
İYi Parti Adayı Resuloğlu, kadınları unutmadı

İYi Parti Adayı Resuloğlu, kadınları unutmadı

İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan adayı Ahmet Murat Resuloğlu,8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen çeşitli etkinliklere katıldı. Aziziye ilçe merkezinde karanfil dağıttı.

A+A-

Erzurum Güncel- Aziziye Belediye Başkan adayı Resuloğlu, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Kadınlarımız sayesinde bir aile olduk. Çünkü onlar Türk toplumunun bütünleyici, belirleyici ve toparlayıcı unsurlarıdırlar. Kurtuluş savaşımızı kadınlarımız sayesinde kazandık. Nene Hatunları, Halide Edip Adıvarları asla unutmuyoruz. Biz onlar sayesinde bu günlere geldik. Bugünde kadınlarımızın olmadığı sektörler başarılı değil. Birçok sektörde artık kadın istihdamı yüzde 44’lere kadar yükselmiş durumda. Bizde İyi Parti olarak, Millet ittifakı olarak kadınlarımıza çok değer veriyoruz ve onların toplumda daha çok söz haklarının olması için çalışacağız. Çünkü kadınlarımız ileriye gitmemiz için, demokrasimiz için olmazsa olmazımızdır.”

3430440d-9146-4486-83dc-ffd1c7d9c78f.jpg

İyi Parti Aziziye adayı Ahmet Murat Resuloğlu, , “Bugüne kadar bize destek veren başta eşim olmak üzere bütün kadınlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyor Dünya Kadınlar gününü kutluyorum.” Dedi.
Kadına şiddete hayır diyen İyi Parti Aziziye adayı Resuloğlu,” Kadına karşı şiddet ve her türlü istismarın karşısındayız. Başımızın tacı kadınları yüceltmek bizim birinci görevimizdir.Kadınlarımız için özel prajeler üreteceğiz.Kadınlarımız her alanda, var olacaklar” dedi.

3ba4c4eb-d183-4246-b064-cbd325c78f79.jpg
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.