1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. İyi Partili Uykusuz, çağrı yaptı!
İyi Partili Uykusuz, çağrı yaptı!

İyi Partili Uykusuz, çağrı yaptı!

Eski Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mahmut Uykusuz, meydan okudu.  Uykusuz, "31 Mart seçimleri, Ak Partinin son seçimi olacaktır" dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Güncel Medya Grubu ziyaret eden İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Mahmut Uykusuz, Koordinatörümüz Recep Kapucu'ya açıklamalarda bulundu. AK partinin son seçimi olduğunu iddia etti.

İlçe ve köylerde yoğun bir seçim çalışması sürdüren İyi Parti Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Mahmut Uykusuz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz Perşembe günü yaptığı mitingin her şeyi anladığını  ifade ederek, "Öğrencilerle, Polislerle meydanı doldurmaya çalıştılar. Yinede başarılı olamadılar. İstasyon meydanı her şeyi en iyi şekilde anlattı. Bu görüntüye Türkiye gördü. Ne kadar saklarlarsa saklasınlar, tekke düştü, kel göründü" dedi.

İlçe ve köylerde büyük ilgi gördüklerini ifade eden İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uykusuz, sözlerini söyle sürdürdü:

"Köylü hizmet alamamaktan dert yanıyor. İlçeler dert yanıyor. Büyükşehir hizmet götürmüyor. Çeşmelerden su yerine pislik akıyor. Erzurum'u bitirmişler, Erzurum'u eritmişler. Ben belediyeyi 1 milyona yakın nüfusla bıraktım. Şimdi ise erimiş ve küçülmüş bir Erzurum var".

Sor 15 günü Erzurum merkeze ayıracağını da ifade eden, Başkan adayı Uykusuz, "Kapı kapı gezeceğim. Bu seçim Erzurumlunun ve Erzurumlunun son şansı. Ayrım yapmaksızın hizmet almak istiyorsa, 31 Mart'ta sandık başına giderken iyi düşünmeli. Memleketi ve ülkesinin geleceği için oy kullanmalı" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum