1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Kabine değişikliği iddiası! Bazı bakanlar, Külliye'de birbirine girdi
Kabine değişikliği iddiası! Bazı bakanlar, Külliye'de birbirine girdi

Kabine değişikliği iddiası! Bazı bakanlar, Külliye'de birbirine girdi

Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan, bugünkü yazısında bazı bakanların kabine değişikliği nedeniyle birbirine girdiğini iddia etti.

A+A-

Erzurum Güncel- Ahmet Takan, Korkusuz'daki bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın 'bakanlar kurulunda' değişikliğe gideceğini yazdı. Bazı bakanlıkların ayrılma ihtimali olduğunu iddia eden Ahmet Takan, çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

BAKANLAR, KÜLLİYE'DE BİRBİRİNE GİRDİ!

Kabine değişikliği tartışmalarının sürdüğü sırada Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bazı bakanların birbirine girdiğini iddia eden Ahmet Takan, "Cumhurbaşkanlığı kabinesinin güvenlik kanadı da pek sıkıntılı!.. Saray koridorlarında, güvenlik alanındaki yetki çekişmeleri yüzünden bazı bakanların birbirine sert girdiği, tartışmaların sinkaflı küfürlere kadar vardığı anlatılıyor." yazdı.

İşte, Ahmet Takan'ın dikkat çeken o yazısı:

Tarım Bakanlığı için de Amerikan Cargill firmasının Türkiye’deki temsilciliğinde görev yapan çok ünlü bir yetkilinin ismi dolaşıyor. Cumhurbaşkanlığı kabinesinin güvenlik kanadı da pek sıkıntılı!.. Saray koridorlarında, güvenlik alanındaki yetki çekişmeleri yüzünden bazı bakanların birbirine sert girdiği, tartışmaların sinkaflı küfürlere kadar vardığı anlatılıyor.

Anlayacağınız; saray, yeni kabineyi Biden başkanlığındaki ABD yönetiminin hoşuna gidecek 5-6 bakan ile oluşturmaya çabalıyor. Fakat, Beyaz Saray’dan beklenen  telefon sinyallerinin  hala gelmemesi ve içerdeki dengeler yüzünden meydana gelen şiddetli kavgalar işi zora sokuyor… Ankara’daki laci takım elbiseliler ise rahat uyku uyuyamıyor!..

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.