1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Kabine değişikliğiyle ilgili flaş iddia! 'Bugün açıklanacak'
Kabine değişikliğiyle ilgili flaş iddia! 'Bugün açıklanacak'

Kabine değişikliğiyle ilgili flaş iddia! 'Bugün açıklanacak'

Dün gerçekleştirilen kongreyle birlikte AK Parti'nin yönetim kadrosu belli olurken, bugün ise kabine değişikliğinin yapılması bekleniyor. Öte yandan bazı bakan isimlerinin konuşulduğu da iddia edildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Dün Ankara'da gerçekleştirilen AK Parti 7. Olağan Kongresi'nde, partinin yönetim kadroları belirlenirken, tüm dikkatler kabine açıklamasındaydı. Kulislerin haftalardır konuştuğu, hatta bazı listelerin basında da yer aldığı kabine değişikliği, beklenin aksine gerçekleşmedi.

MKYK TOPLANTISI SONRASI ÇELİK'TEN KABİNE AÇIKLAMASI

Kongre sonrası gerçekleştirilen AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sonrası kameralar karşısına geçen Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belirlediği MYK üyelerini açıklarken, kabine sorularını da yanıtladı. AK Parti Sözcüsü Çelik, kabine değişikliği iddialarıyla ilgili, "Kabine değişikliği Cumhurbaşkanımızın takdirinde bir konu. Bu tip durumlardaki bütün tahminler boşa çıkar. Ne zaman yapılacağı nasıl yapılacağı Cumhurbaşkanımızın takdirindedir. Listelerin uydurulmuş olduğunu görmüşsünüzdür." dedi.

"KABİNE BUGÜN AÇIKLANACAK"

Türkiye'nin gözü kulağı kabine değişikliği haberlerindeyken, Hürriyet gazetesinden Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında flaş bir iddia ortaya attı ve kabinenin bugün açıklanabileceğini söyledi. Bakanlarda değişim olması da beklenirken, kongreden sonra bazı isimlerin konuşulduğu da aktarıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.