1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Kadın dizisinde pes dedirten hata! Kimse farketmedi
Kadın dizisinde pes dedirten hata! Kimse farketmedi

Kadın dizisinde pes dedirten hata! Kimse farketmedi

FOX ekranlarında yayın hayatına devam eden başarılı dizi Kadın 60. son bölümü ile ekrana geldi. Büyük heyecanla izlenen diziye ise Bahar'ın saçları damga vurdu. Bahar'ın sürekli değişen saçı izleyicinin gözünden kaçmadı.

A+A-

Erzurum Güncel- Fox TV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Kadın, yaklaşık 3 sezondur başarılı bir şekilde yayın hayatına devam ediyor. Farklı senaryosu ve başarılı oyunculukları ile izleciden tam not alan dizi reyting başarısı ile de kanalın yüzünü güldürmeye devam ediyor.

kadin-4802-galeri-resim-674bba67-f0-4lm7

  1. son bölümü ile geçtiğimiz günlerde ekrana gelen diziye ise Bahar'ın saçları damga vurdu. Her sahnede neredeyse farklı olan Bahar'ın saçları izleyicinin gözünden kaçmadı, bu detayı kimse farketmedi mi sorusunu akıllara getirdi.

kadin-4802-galeri-resim-2a96348d-05-MmEj

FİNAL Mİ YAPIYOR

Başarılı dizi hakkında geçtiğimiz günlerde bu sezon final yapacak iddiası ortaya atılmıştı. Dizinin hayranları tarafından tepki çeken bu erken final kararına ise henüz kanal ya da yapımcılardan net bir açıklama gelmedi. Dizinin 61. yeni bölümü ise 7 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak.

kadin-4802-galeri-resim-de585721-23-B4IX

OLAY OLAN SAÇLAR

Peki diziye damga vuran ve sosyal medyada da tartışılan olaylı sahne neydi?

kadin-4802-galeri-resim-993d50c0-35-cn8z

Bahar, Sarp'ın ikinci eşi olan Pırıl'ın oğulları Ömer ve Ali'nin doğum günü partisine katılır. Bambaşka biri olan ve saçlarına fön çektiren Bahar partinin sonunda evine gelir.

screen-shot-2019-05-03-at-09-M9tW

Üzerini değiştirdikten sonra odadan çıkan Bahar'ın saçları partideki gibi fönlü ve düzdür. Daha sonra Sarp konuşmak için Bahar'ı dışarıya davet eder ve birlikte evden çıkarlar.

screen-shot-2019-05-03-at-09-IGAi

Fakat saniyeler içinde ne olduysa Bahar'ın saçları kapıdan çıkar çıkmaz eski dalgalı ve yer yer kıvırcık halini alır.

screen-shot-2019-05-03-at-09-A4CY

Evden çıkmadan önce dümdüz olan saçlar diğer sahnede de eskisi gibi dalgalı ve bakımsız bir hal alır.

screen-shot-2019-05-03-at-10-XRkX

Sarp ile konuşması biten Bahar tekrar eve döner. Fakat nasıl oluyorsa Bahar'ın saçları kapıdan girer girmez yine fönlü, bakımlı ve dümdüz bir hal alır.

kadin-4802-galeri-resim-d45674be-a6-iRSj

Kadın son bölümde yaşanan bu hata ise ekran başındaki dikkatli izleyicinin gözünden kaçmadı ve sosyal medyada da yer aldı. Akıllara ise yönetmende mi bu farkı anlamadı sorusunu akıllara getirdi.

kadin-4795-galeri-resim-4fcc4af2-94-Psjp

DİZİNİN SON BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Şirin'in Sarp ile çekilmiş fotoğraflarını bir anlık sinirle Bahar'a gönderen Pırıl ne yapacağını bilemedi. Suat ise bu fotoğrafların Bahar'ın eline geçmesini hiç istemiyordu. Çünkü Sarp'ın artık Pırıl'a dönme ihtimaline bile tahammülü yoktu.

kadin-4795-galeri-resim-9ec4d37f-7c-WSIB

Şirin'in tekrar Sarp'a ilgi duyduğunu düşünmek bile istemeyen Hatice, içten içe çok korkuyordu. Böyle bir şeyin tekrarlanması ailesine çok büyük zararlar vereceğini iyi biliyordu.

kadin-4795-galeri-resim-ce0a389b-28-oPvE

Ceyda'dan bir oğlu olduğu konusunda şüphelenen Emre ise bunu açık açık sormaya karar verdi ve duyduğu şey karşısında büyük bir şoka uğradı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.