1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Kavurmacı Yurt Dışına Kaçtı İddiası!
Kavurmacı Yurt Dışına Kaçtı İddiası!

Kavurmacı Yurt Dışına Kaçtı İddiası!

FETÖ'den tutuklu bulunurken epilepsi hastalığı gerekçesi ile tahliye edilen Ömer Faruk Kavurmacı'nın yurt dışına kaçtığı iddia edildi...

A+A-

Erzurum Güncel- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın yurt dışına kaçtığı iddia edildi. Terör örgütü FETÖ'den tutuklu bulunduğu sırada epilepsi hastalığı gerekçe gösterilerek tahliye edilen Kavurmacı hakkında ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü.

AK Parti'ye yakın Televizyon Yorumcusu Ömer Turan, twitter adresinden konuya ilişkin bazı iddialarda bulundu...

İŞTE O İDDİALAR!

Üst düzey Fetöcü Ömer Faruk Kavurmacı'nın Yunanistana kaçtığı iddia ediliyor. Eğer bu doğruysa, sonuçları çok vahim olur.

Sayın Kadir Topbaş, damadınız üst düzey fetöcü Ömer Faruk Kavurmacının yatla Yunanistana kaçtığı iddia ediliyor. Bu iddia doğru mu?

Sayın Topbaş, üst düzey fetöcü damadınızın Yunanistana kaçtığı, size de onu geri getirin diye başkı yapıldığı iddiası var. Doğru mu?

Sayın Topbaş, damadınız denetimli serbestlikten yararlanmadı mı? İmza atması gerekmiyor mu? En son ne zaman imza attı? Aydınlatın kamuoyunu.

Topbaşın üst düzey fetöcü damadının Yatla Yunanistana kaçtığı iddiası var. Mahalle medyası haliyle sessiz. Ama Sözcü ile Aydınlıkta sessiz.

Topbaşın damadının kaçtığı iddiasını söyleme cesaretini gösterebilecek Ömer Turandan başka biri yok mu?Nerede mahallenin cevval gazetecileri

Topbaşı ve damadını eleştiremeyen gazeteciyim diye ortalıkta gezmesin. Bu tam turnusol kağıdı oldu? Kim gazeteci kim degil gördük.

Topbaş ve damadını eleştireneyen hatta savunan medya gruplarını da unutmayın. Özellikle mahalle medyasını. Herkesin gerçek yüzü göründü.

Tüm millet ayakta ama mahalle medyasından hiç biri Topbaş ve damadını eleştiremedi,hatta savundu.Mahalle medyası Topbaş gibilerin medyasıymş

Kavurmacının kaçtığı iddia olmaktan çıkıp gerçek olduğunda mahalle medyası hala Topbaş ve damadını parlatmaya devam edecek mi?Haber24

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.