1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Kepçe Operatörü Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kepçe Operatörü Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kepçe Operatörü Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristlerce şehit edilen kepçe operatörü Harun İbişoğlu memleketi Erzurum'da son yolculuğuna uğurlandı.

A+A-

Erzurum Güncel- Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, PKK'lı teröristlerce iş makinelerini taşıyan konvoya düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenlerden operatör Harun İbişoğlu, memleketi Erzurum'da son yolculuğuna uğurlandı.

İş makinesi operatörü İbişoğlu'nun naaşı, helallik alınması için Aziziye ilçesine bağlı Ömertepe Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi.

Burada, bir süre önce eşinden boşandığı belirtilen Harun İbişoğlu'nun 7 yaşındaki kızı Zeynep, 11 yaşındaki kızı Kübra'nın yanı sıra babası Mahmut ve annesi Aysel İbişoğlu ile yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Anne Aysel İbişoğlu'nu kadın polisler teskin etmeye çalışırken, acılı baba Mahmut İbişoğlu ise vatandaşların desteğiyle ayakta durabildi.

Helallik alınmasının ardından İbişoğlu'nun cenazesi polis tören mangasının omuzlarında köy meydanına kadar taşındı. Harun İbişoğlu'nun Türk bayrağına sarılı naaşı, cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine, Erzurum Emniyet Müdürü Mehmet AslanErzurum İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa ÇelikAK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa IlıcalıAK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristlerce iş makinelerini taşıyan konvoya yapılan saldırıda Harun İbişoğlu'nun da aralarında bulunduğu 4 işçi ölmüş, bir kişi de yaralanmıştı.

Şehit Kepçe Operatörünün Babası: Gitme Dedim

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.