1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Kılıçdaroğlu'na 359 bin liralık 'Man Adası' şoku...
Kılıçdaroğlu'na 359 bin liralık 'Man Adası' şoku...

Kılıçdaroğlu'na 359 bin liralık 'Man Adası' şoku...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 'Man Adası' iddiaları nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınlarına 359 bin lira tazminat ödemeye mahkum edildi.

A+A-

Erzurum Güncel- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınlarının 'Man Adası'na para kaçırdığı iddiaları nedeniyle yargılandığı davada 359 bin lira tazminat ödemeye mahkum oldu. 

Kılıçdaroğlu'nun, 28 Kasım 2017'de partisinin grup toplantısında, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yakınlarının Man Adası'ndaki bir şirkete para gönderdikleri ve yurt dışına para kaçırdıkları'' iddiası üzerine başlatılan soruşturmada, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı kovuşturmaya yer olmadığına karar vermişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınlarının Man Adası'na para transferi yaptıklarına ilişkin iddiaları nedeniyle açılan tazminat davasında, 359 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmedildi.

Anadolu 20. Asliye Hukuk Mahkemesi'ndeki karar duruşmasında, davalı Kılıçdaroğlu'nun avukatı ile davacılar Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınlarını temsilen avukat Ferah Yıldız ile davacı Özdemir Bayraktar'ın avukatı Abdullah Demirhan hazır bulundu.

Davayı karara bağlayan mahkeme, Kılıçdaroğlu'nun, Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınlarına toplam 359 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.