1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Kitaplarla Yollara Düştüler
Kitaplarla Yollara Düştüler

Kitaplarla Yollara Düştüler

TYB Erzurum Şubesi Gençlik Kolları ile Anadolu Mayası Topluluğu ortak çalışmalar ile öğrencileri sevindirmeye devam ediyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Atatürk Üniversitesi bünyesinde faaliyetlerine "Özülkü" ilkesi ile devam eden Anadolu Mayası Topluluğu üyeleri ile TYB Erzurum Şubesi gençlik kolları üyeleri, Pasinler'in Ardıçlı Köyü'nde eğitimlerine devam eden öğrencilere yaklaşık 250 kitap ile destek oldu.

Köy okulunda öğrencilerle buluşan ve onlarla bir dizi sohbet gerçekleştiren Topluluk Üyeleri, okul ziyaretinin ardından kısmi felç olan ve köy okulunda eğitimine devam eden Fatma Acet isimli öğrenciyi de evinde ziyaret etti.

Pasinler İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Kaya'nın da eşlik ettiği bu ziyarette duygu dolu anlar yaşandı.

Ziyaretle ilgili bir değerlendirme yapan TYB Erzurum Şubesi Başkan Yardımcısı Yusuf Kotan: "Dernek olarak gençlik kulüplerini ve bu tür etkinlikleri çok önemsiyoruz. Belirli zamanlarda köy okullarını ziyaret edip, burada eğitim gören öğrencilerimizle bir araya geliyoruz.

Onlarla sohbet ediyor ve geleceğe dair düşüncelerini öğrenmeye çalışıyoruz. Çünkü bu gençler, ülkemizin aydınlık yarınlarının emanetçileri ve mimarlarıdır. Bu gençlerin elinden tutmak ve onlara yol göstermek bizlerin en önemli görevidir. Dolayısıyla genç üyelerimizin destekleriyle bir araya getirdiğimiz kitap, kırtasiye vb. yardımlarla da bu gençlerimize destek olmaya çalışıyoruz. Hiç şüphesiz ki bu tür etkinliklerin hayat bulmasında kurum ve kuruluş müdürlerinin çok ciddi desteklerini görüyoruz. Bu noktada kendilerine teşekkürü bir borç biliyoruz." dedi.

Topluluk üyeleri, bundan sonraki dönemlerde de bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtip ilgililere teşekkür etti. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.