1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Kızgın kaplumbağa evde tek başına kalınca evi ateşe verdi!
Kızgın kaplumbağa evde tek başına kalınca evi ateşe verdi!

Kızgın kaplumbağa evde tek başına kalınca evi ateşe verdi!

İngiltere'nin Essex bölgesinde Noel günü evde tek başına bırakılan 45 yaşındaki 'kızgın' kaplumbağa elektrikli ısıtıcıyı devirerek evi ateşe verdi. Kaplumbağanın ters bakışı ise sosyal medyada çok konuşuldu.

A+A-

Erzurum Güncel- İngiltere Essex’de Noel günü 45 yaşındaki bir kaplumbağa devirdiği elektrikli ısıtıcının yatağını tutuşturmasıyla evde yangın çıkardı. Dumanların yükselmesiyle çalışmaya başlayan alarmın sesini duyan komşular itfaiyeye haber verdi. İtfaiyeciler yangının bir odada çıktığını tespit etti ve evin geri kalanında sadece duman olduğu belirtildi.

Konu ile ilgili oalrak açıklamada bulunan itfaiyeci Gary Wain “Bu kaplumbağa çok şanslı bir Noel Günü geçirdi. 45 yaşında ve şuanda duman alarmları sayesinde uzun ve mutlu bir yaşam yaşamaya devam edecek Bu olay evinizde duman alarmı olmasının ne kadar mühim olduğunu gösteriyor. Evde olmasanız bile alarm eve yakın olan herkesi uyaracaktır” şeklinde konuştu.  ​İtfaiye departmanının Facebook’tan yaptığı paylaşımın sonrasında kaplumbağanın ters bakışı ise sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.

“ÖFKELİ GÖRÜNEBİLİR AMA ŞANSILI”

Facebook’tan yapılan paylaşımda “Bu 45 yaşındaki kaplumbağa öfkeli görünebilir ama şanslı günü. Çağrı ekibimiz ateşi söndürmek için ailelerini terk edip ve ona bir Noel armağanı verdi” ifadeleri yer aldı.

Facebook gönderisine yanıt veren bir kişi de alarmı veren komşunun başka bir kaplumbağa olup olmadığını sordu.

İtfaiye departmanından yorum yapan kişiye, “Aptal olma Sandra kaplumbağanın telefona ulaşması çok uzun sürecek.” diyerek esprili bir cevap verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.