1. HABERLER

  2. EGE

  3. KPSS açıklandı işte memur alımları!
KPSS açıklandı işte memur alımları!

KPSS açıklandı işte memur alımları!

2018 KPSS sınavına giren yüz binlerce adayın gözü memur alımlarında. KPSS sonuçları açıklanmaya başlandı. Peki hangi ilde hangi kurum KPSS ile memur ya da sözleşmeli personel alıyor?

A+A-

Erzurum Güncel- 2018 KPSS sınavına giren yüz binlerce adayın gözü memur alımlarında. KPSS sonuçları açıklanmaya başlandı. Peki hangi ilde hangi kurum KPSS ile memur ya da sözleşmeli personel alıyor? Üniversiteler, bankalar, devlet okulları, kamu kurum ve kuruluşları, bakanlıklar... Devletin memur ya da sözleşmeli personel alımıyla ilgili tüm ilanlar tek tıkla elinizin altındı. Detaylar haberimizde...

KPSS'ye giren adaylar, sonuçları beklerken, devlet kurumlarının personel alımlarını merak etmeye başladı.

Basın İlan Kurumu, devletin personel ve memur alımıyla ilgili tüm duyurularını tek bir internet sayfasında topladı. Artık vatandaşlar hangi ilde kaç memur alındığını yani bankalar, üniversiteler, okullar ve bakanlıkların taşra teşkilatlarının sözleşmeli personel ihtiyacını tek tıkla öğrenebilecek. 

Basın ilan kurumunun 2018 memur ve sözleşmeli perosonel alımıyla ilgili ilanları sürekli güncelleniyor. Kaç ilan olduğu, ilanarın sıralaması, il seçimi gibi seçeneklerle kullanıcılar memur alımıyla ilgili duyurulara anında ulaşabiliyor. Yapmanız gereken aşağıdaki linke tıklayıp sayfadaki ilanlara gözatmak. Özellikle üniversitelerin akademik ve diğer alanlardaki sözleşmeli personel ihtiyacı göze batıyor. Yeni eğitim öğretim dönemine hazırlanan üniversitelerin yüzlerce sözleşmeli personel almak için harekete geçtiği ilanlardan net bir şekilde görülüyor. 

Aşağıdaki linke tıklayarak il il memur ve sözleşmeli personel alımlarını öğrenebilirlirsiniz

İL İL MEMUR VE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.