1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Kristina'nın ölümünde sır perdesini telefon ve kamera kayıtları aralayacak
Kristina'nın ölümünde sır perdesini telefon ve kamera kayıtları aralayacak

Kristina'nın ölümünde sır perdesini telefon ve kamera kayıtları aralayacak

Bodrum'da elleri arkadan kelepçeli ve başına poşet geçirilmiş halde bulunan Ukraynalı genç kadın Kristina Novytska’nın ölümünde son dakika gelişme.

A+A-

Erzurum Güncel-  Evinde tek başına yaşayan genç kadının ölümünde intihar şüphesi üzerinde duruluyor. Kristina'nın cep telefonu ve kamera kayıtları incelemeye alındı. Kristina'nın evinde bir de poşetlerden yapılmış ip bulundu. Bu iplerle daha önce de intihar girişiminde bulunmuş olabileceği şüphesi üzerinde duruluyor. 

Ukrayna uyruklu 30 yaşındaki Kristina Novytska, önceki gün Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşadığı evde sandalye üstünde elleri arkadan kelepçeli ve başında çöp poşeti geçirilmiş halde ölü bulunmuştu. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen çalışmalar büyük bir titizlikle yürütülüyor. İşte yeni gelişmelerin ayrıntıları...



6 AY ÖNCE TAŞINMIŞ

SABAH'ın edindiği bilgilere göre Kristina, Bodrum'a 6 ay önce taşındı. Tercümanlık yapıyordu. Aynı zamanda Ukrayna'da maddi durumu iyi olan ailesinden de maddi destek alıyordu. Kirada oturduğu sitede en son 30 Aralık günü görüldü. Aynı gün kendisinin sipariş ettiği bir kargo gelmişti. Kristina'nın kollarındaki kelepçenin siparişini yine kendisinin verdiği, cesedinin yanında bulunan kutuda ise anahtarının olduğu tespit edildi.



İNTERNETTEN KELEPÇE SİPARİŞİ ETTİ

Kelepçenin kargo yoluyla eve geldiği anlaşıldı. Genç kadının cep telefonu şifreli olduğu için açılamadı. Yine site girişini ve villayı gören güvenlik kamerası görüntülerine el konuldu. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı görüntüleri incelemeye alırken şifresi açılamayan telefon İzmir Emniyeti'ne gönderildi.

 



PSİKOLOJİSİ BOZUKTU

Ailesi Kristina'nın psikolojisinin bozuk olduğunu belirterek eylülde de ortadan kaybolduğunu ve uzun süre haber alınamadığını belirtti. Kristina'nın evinde ip haline getirdiği poşetler de bulundu. Genç kadının, daha önce poşetten yaptığı ip ile intihar etmeyi denemiş olabileceği değerlendiriliyor.



SON DAKİKA! ANNESİYLE KONUŞTU

Kristina'nın ölmeden hemen önce son olarak Ukrayna'da yaşayan annesi Larissa Novytska ile telefonda görüştüğü saptandı. Anne, kızının yılbaşı akşamı kendisine "Bilet aldım, geleceğim" dediğini söyledi.

 



MEMLEKETİNDE DE OTOPSİ YAPILACAK

Fakat yapılan incelemede genç kadının bilet almadığı tespit edildi. Evde parmak izi incelemesi yapılırken, tırnak arasından örnekler alındı. Genç kadının ölümünden önce herhangi birisiyle mücadele edip etmediği netlik kazanacak. Kristina'nın cesedinden alınan örnekler İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Son dakika gelen bilgilerde Kristina Novytska'nın cenazesi, Muğla Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından memleketi Ukrayna'ya götürülecek.

Sabah

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.