1. HABERLER

  2. EGE

  3. Küçük Ceylin'in katil zanlısı tek kişilik odada tutuluyor
Küçük Ceylin'in katil zanlısı tek kişilik odada tutuluyor

Küçük Ceylin'in katil zanlısı tek kişilik odada tutuluyor

İzmir'in Ödemiş ilçesinde evinin karşısındaki apartmanda cansız bedeni bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik'i öldürdüğünü itiraf eden Ş.T. ile annesi R.Ö. ve kocası S.T. geçen hafta tutuklanmıştı.

A+A-

Erzurum Güncel- Ş.T. Ve R.Ö.'nün İzmir Şakran Kadın Ceza İnfaz Kurumu'nda S.T.'nin ise Menemen Ceza İnfaz Kurumu'nda tek kişilik odalara konduğu öğrenildi. Küçük Ceylin'i çocuk parkında kandırıp eve getirdikten sonra öldürdüğünü itiraf eden komşu Ş.T.'nin cezaevinde psikolojik sorunlar yaşadığı ve infaz kurumunun Psiko Sosyal Destek Yardım Servisi'nin kontrolünde cezaevinde tutulduğu öğrenildi.

Ödemiş Cumhuriyet Mahallesi'nde evinin önündeki parkta oynadığı sırada kaybolan ve dedesinin kayıp müracaatı sonrası başlatılan arama çalışmasında 2 gün sonra karşı komşunun apartmanında ölü bulunan Ceylin'in katil zanlısı olarak gözaltına alınan S.T (33), karısı Ş.T (30) ve kadının annesi R.Ö'nün (62) İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu'ndaki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Ş.T. emniyetteki sorgusu sırasında Ceylin Atik'i öldürdüğünü itiraf etti. Ş.T. ifadesinde, Ceylin Atik'i yakınlarından fidye istemek için oğluyla oynaması bahanesiyle eve çağırdıklarını, daha sonra evine dönmek isteyen kıza izin vermediğini, bağırması üzerine paniklediğini, küçük kızın ağzını havluyla kapattığını, bu sırada nefessiz kalan Ceylin'in bayılması üzerine başına kasayla vurarak ölümüne sebep olduğunu itiraf etti.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.