1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Küçükkaya, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e Belgrad'da yapılan ayıbı yazdı
Küçükkaya, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e Belgrad'da yapılan ayıbı yazdı

Küçükkaya, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e Belgrad'da yapılan ayıbı yazdı

Gazeteci İsmail Küçükkaya, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de A Milli Kadın Voleybol Takımı desteklemek için gittiği Hollanda maçının öncesinde ve sonrasında yaşananların perde arkasını yazdı.

A+A-

Erzurum Güncel- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve beraberindekiler, dün Türkiye ile Hollanda arasında oynanan 2021 Avrupa Şampiyonası'nın üçüncülük maçında A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı desteklemek için Belgrad’a gitmişti. Kafileye Gazeteciler İsmail Saymaz ve İsmail Küçükkaya da eşlik etmişti.

İZİN VERİLMEDİ

Gazeteci Küçükkaya, mücadelenin ardından Akşener'in, maçtan önce kızlarla görüşmek ve moral vermek istediğini ancak izin verilmediğini açıkladı. Küçükkaya, gelen galibiyet sonrası Akşener'in milli oyuncuları kutlamak üzere yanlarına gitmeye çalıştığını ancak tüm temaslara rağmen federasyon tarafından yine izin verilmediğini ifade etti.

İŞTE KÜÇÜKKAYA'NIN YAZISINDAKİ O BÖLÜM:

"Akşener’e baktım, salonda çok coşkuluydu. Neşeliydi. O videoyu izleyin lütfen. Sıcak görüntüler. Akşener’i hiç öyle görmemişsinizdir. 

Hep birlikte “İzmir Marşı” ve “Dağ Başını Duman Almış” marşları söylendi. Kızlarımızı alkışladık. 

Akşener’in bir kadın siyasetçi olarak o maça, Belgrad’a gitmesi ayrıca anlamlıydı. Şık bir jest, sembolik değeri yüksek bir katılımdı. Toplamda 16 saatlik bir seyahat. Gece 2’de İstanbul’a indik. Ama yüzler gülüyordu. Her şey çok güzeldi. Kızlarımıza çok teşekkür ediyoruz. 

Bu arada önemli bir not daha…

Akşener kızlarımızla görüşmek istedi. Moral vermek üzere maçtan önce, hadi bunu geçtik, kutlamak üzere maçtan sonra yanlarına gitmeye çalıştı; izin verilmedi. Lütfü Türkkan defalarca Federasyon Başkanını da aradı ki; tüm bu başarıların ardında Federasyon Başkanı ve yönetiminin emeği çok… Sorunu çözmek istedi. Olmadı. Bu ayıp sizce kimindir?"

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.