1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. KUDAKA, Erzurum Tanıtım Günlerinde
KUDAKA, Erzurum Tanıtım Günlerinde

KUDAKA, Erzurum Tanıtım Günlerinde

Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Dernekleri Federasyonu’nun (ESAV) organize ettiği, Erzurum Valiliği, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve KUDAKA tarafından desteklenen "Erzurum Günleri" etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleşti.

A+A-

Erzurum Güncel- Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde bu yıl 5.’si düzenlenen Erzurum Günleri etkinliklerine, Başbakan Yardımcıları Prof. Dr. Recep Akdağ ve Fikri Işık, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Erzurum valisi Seyfettin Azizoğlu, İçişleri eski Bakanı ve Ak Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, Ak Parti Erzurum milletvekilleri İbrahim Aydemir, Orhan Deligöz, MHP Erzurum milletvekili Kamil Aydın, Ankara milletvekili Nevzat Ceylan, İstanbul milletvekili Murtaza Zengin, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, ESAV Başkanı Veysel Karani Aksungur, ilçe kaymakamları ve belediye başkanları ile çok sayıda Erzurumlu sanatçı, siyasetçi, bürokrat, işadamı ve vatandaşlar katıldı.
Organizasyonda Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA), 30 m2’lik tanıtım standıyla yer aldı. Erzurum’un sosyal ve kültürel hayatının tanıtıldığı etkinlikler kapsamında Ajans standını ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ, milletvekilleri ve protokol üyeleri Ajans faaliyetleri ve tanıtım çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.
Erzurum’un turizm değerlerini tanıtmak amacıyla KUDAKA tarafından hazırlanan Erzurum’a ait gezi rehberleri, Erzurum ili uygun yatırım alanları araştırması kitapçığı, tanıtım dokümanları ve görseller ziyaretçilerle paylaşılarak, gelen ziyaretçilere Ajansın faaliyetleri, Erzurum ilinin uygun yatırım alanları ve turizm potansiyelleri hakkında bilgiler verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.