1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kurtuluş kupası için ter döktüler
Kurtuluş kupası için ter döktüler

Kurtuluş kupası için ter döktüler

Erzurum GHSİM ile Bilardo İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Kurtuluş Kupası Bilardo Turnuvası nefesleri kesti. Tek farkla galip gelen Uğur Aydemir kupanın sahibi oldu.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bilardo Federasyonu İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa düzenlenen Kurtuluş Kupası Üç Bant Bilardo Şampiyonası sona erdi.
İl Temsilcisi Cevdet Coşkun nezaretinde Elit Bilardo Salonu’nda yapılan Kurtuluş Kupası müsabakaları kıran kırana geçti. 45 sporunun kupa mücadelesi verdiği müsabakalarda üçüncülük maçında Kadir Günay karşısında galip gelen Hikmet Balli, bronz kupanın sahibi oldu.
Final müsabakası öğretmen Uğur Aydemir ile bankacı Embiya Toprak arasında oynandı. Kıran kırana geçen final karşılaşmasında sporcular uzun süre birbirlerine bariz üstünlük kuramadı. Müsabakanın son anlarında skor 29-29 oldu. Müsabakanın çok uzun sürmesi nedeniyle tertip komitesinin kararı ile 30’u bulan sporcu kurtuluş kupasının sahibi olacaktı. Skor 29-29 iken, son turnikeyi iyi değerlendiren öğretmen Uğur Aldemir, skoru 30-29 yaparak müsabakayı kazandı. İki sporcu da salondakilerin alkışını aldı.
Şampiyon olan Uğur Aydemir ile ikinci olan Embiya Toprak’ın kupasını Palandöken Kaymakamı Mehmet Yavuz ile Bilardo İl Temsilcisi Cevdet Coşkun verdi.
İl Temsilcisi Cevdet Coşkun, 45 sporcunun katılımı ile başlattıkları Kurtuluş Kupası Müsabakalarını başarı ile bitirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, katılan tüm sporculara teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.