1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Manisa Valisi: 17 askerin tedavisi sürüyor
Manisa Valisi: 17 askerin tedavisi sürüyor

Manisa Valisi: 17 askerin tedavisi sürüyor

Zehirlenen askerlerle ilgili açıklama yapan Manisa Valisi Hakan Güvençer 17 askerin hastanede tedavisinin sürdüğünü ve riskli durumda kimsenin olmadığını söyledi.

A+A-

Erzurum Güncel- Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 1. Piyade Er  Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun Kışlasındaki 731 askerin zehirlenmesi olayıyla ilgili açıklam ayaptı.17 askerin hastanede tedavisinni sürdüğünü anlatan Güvençer, hayati tehlikesi bulunan askerlerin olmadığını açıkladı. Manisa Valisi Güvençer, kışlada zehirlenme olayına ilişkin şu açıklamalarda bulundu: Etkilerini konuştuğumuz hadiseler bir takım ortaklıklar içeriyor olmakla beraber tam anlamıyla, 23 Mayıs'ta yaşanan salgının devamı değil. Yüzde yüz birbirinin devamı değil ama ortaklıkla ilgili herkesin zihninde bir ilişkilendirme oluyor. 23 Mayıs'tan sonra da bütün tahkikatlar süratle sürdürüldü ve raporlandı ama ne yazık ki, 16'sında 17-18'inde hadiseleri yaşadık. İnşallah bir daha yaşamayız."

24 KİŞ GÖZALTINDA 

Daha önce yemek şirketinin yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 21 kişinin gözaltına alındığını belirten Vali Güvençer, dün akşam 3 kişinin daha gözaltına alındığı ve sayının 24'e yükseldiğini dile getirdi. Güvençer, bugün gözaltına alınan kişilerin savcılığa sevk edileceğini de anlattı.  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.