1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Masterchef finalini kazanan belli oldu
Masterchef finalini kazanan belli oldu

Masterchef finalini kazanan belli oldu

TV8'de yayınlanan Masterchef yarışma programının kazananı belli oldu. Yarışmanın finaline Alican Sabunsoy ve Cemre Uyanık yükseldi. Yarışmayı kazanan Cemre Uyanık oldu.

A+A-

Erzurum Güncel- TV8'de yayınlanan Masterchef'in kazananı Cemre Uyanık oldu. 4 aydır devam eden programda finale Alican Sabunsoy ve Cemre Uyanık yükseldi. Jüri üyelerinin puanlaması sonucu Cemre Uyanık, 68 puanla 2019 Masterchef şampiyonu oldu. Alican Sabunsoy ise 64 puanda yarışmayı ikinci olarak tamamladı.

MASTERCHEF 2019 ŞAMPİYONU CEMRE UYANIK KİMDİR?

Masterchef 2019 şampiyonu Cemre Uyanık aslen Şanlıurfalıdır. 1992 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Cemre Uyanık çocukluğundan bu yana Uzak Doğu mutfağına ilgi duyuyor. Cemre Uyanık Masterchef'e katılma sebebinin ise kendini deneyimlemek olduğunu belirtmişti. 175 Cm boyunda olan Uyanık, 2009-2011 yıllarında Okan Üniversitesi'nde mutfak sanatları üzerine ön lisans eğitimi aldı. Cemre Uyanık, 2011-2015 yılları arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Konaklama Yönetimi üzerine eğitimine devam etti. 2019 yılında ise Ayvansaray Üniversitesinde gastronomi üzerine master yapmaya başlayan Cemre Uyanık'ın 2021 yılında mezun olması bekleniyor.

STÜDYODA DUYGUSAL FİNAL

Ödülün ardından açıklama yapan Cemre Uyanık'ın konuştuğu esnada gözleri doldu. Uyanık, "Ben anneme çok teşekkür ediyorum. Rahmetli babama da çok teşekkür ediyorum. Alican ile burada olmak benim için gerçekten gurur verici." dedi.

Alican Sabunsoy ise, "Hiç üzülmedim Cemre çok hak etti. Çok güçlü bir insan. Cemre bu güne tırnaklarıyla kazıyarak geldi. Bence ikimiz de şampiyon olduk. Hepinize çok teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

cemre.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.