1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Merkel beslemesi Öz’ün yeni ini
Merkel beslemesi Öz’ün yeni ini

Merkel beslemesi Öz’ün yeni ini

FETÖ’nün bir numaralı kumpasçı savcısı Öz’ün Almanya’da saklandığı ve gizli servis BND tarafından korunan ininin görüntülerine AKŞAM ulaştı.

A+A-

Erzurum Güncel- Hain FETÖ örgütünün yargı ayağında kurduğu kumpasları yöneten Zekeriya Öz’ün Almanya’daki ini deşifre oldu. 17-25 Aralık’ın mimarlarından ihanet savcısı Zekeriya Öz’ün Freiburg’da Hirzberg Str. 79102 adresinde gizlendiği sitenin görüntülerine AKŞAM ulaştı, fotoğraflar soruşturma dosyasına girdi. Öz’e korunaklı olması için içinde hem kilise hem okul hem de huzur evi yer alan bir kompleks seçilmiş.

KAÇIŞA MÜSAİT 

Huzur evinin arka tarafında bulunan bir dairede kaldığı tespit edilen Öz’e özel bir de Volkswagen minibüs tahsis edilmiş. Öz sıkıldığında özel güvenlik önlemleri ile gizlice BND ajanları tarafından bu araçla gezmeye götürülüyor. İstihbarat birimleri Öz’ün son olarak deniz gezintisine götürüldüğünü belirledi. Öz’ün saklandığı site stratejik olarak seçilmiş. Öz Almanya’dan başka bir ülkeye geçmek istediğinde adresine Fransa 30, İsviçre’ye 50 kilometre mesafede. Sakin site içerisinde yer alan evin gizli bölmeleri ve misafir odaları da var.

Kale gibi koruyorlar 

Örgütün gizli toplantıları zaman zaman burada yapılıyor. Bu eğitim merkezinin olduğu sokağa girdiğinizde, Alman istihbarat örgütü BND’nin ajanları sizden şüphelendiği takdirde kimlik sorabiliyor. 

BND, sahte kumpas belgeleri götürdü diye bağrına bastı!

Hakkında yakalama kararı çıkarılacağını FETÖ’nün adliye casuslarından öğrenince Celal Kara ile birlikte önce Gürcistan’a ardından da Ermenistan’a geçen Zekeriya Öz’e Almanya kucak açmıştı. Yanında sahte kumpas dosyaları ve gizli bilgi belgeleri götüren Zekeriya Öz’ü Alman istihbaratı BND bağrına bastı! 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.