1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mevcut başkan Durmuş'a destek kararı
Mevcut başkan Durmuş'a destek kararı

Mevcut başkan Durmuş'a destek kararı

Erzurum'da tenis dünyasının önemli isimleri mevcut başkan Durmuş'u destekleme kararı aldı.

A+A-

Erzurum Güncel- Nurullah PALA / Tenis Federasyonu Başkanlık seçimlerinde mevcut başkan Cengiz Durmuş ile Osman Tural başkanlık için yarışacak.

 

Erzurum tenis dünyası Federasyon başkanlığı seçimlerinde mevcut başkan Cengiz Durmuş’u destekleme kararı aldı.

 

Seçimde Osman Tural ile yarışacak olan Cengiz Durmuş’a destek veren Erzurum’daki tenis kulüpleri, Ağrı’daki tenis turnuvasında Cengiz Durmuş ile bir araya gelerek, “Sizinleyiz başkan” mesajını verdi.

 

 

 

 

Erzurum Tenis ve Kayak Spor Kulübü, Eksi 25 Spor Kulübü, Erzurum Tenis İhtisas Spor Kulübü, Tenis Federasyonu Başkanlığı Seçimlerinde Cengiz Durmuş’u destekleme kararı aldı.

 

Gündoğdu: Başkanımızın yanındayız

 

Erzurumlu Tenis Antrenörü Yıldırım Gündoğdu, Tenis Federasyonu Başkanlık seçimlerinde mevcut başkan Cengiz Durmuş’u destekleyeceklerini belirterek şunları söyledi:

 

“Mevcut Başkanımız Cengiz Durmuş federasyon başkanı olduktan sonra özellikle Doğu, Güneydoğu  ve tüm bölgelerde önemli çalışmalar yaparak tenise desteklerini sundu.  Gençlik ve Spor Bakanlığımızla birlikte ortak çalışmalarda bulunarak bu bölgelerdeki illerimizin ilçeleri ve köylerine kadar tenisin yayılmasını, tutulmasını ve  bilinmesini sağladı.”

 

 

Tenisin zengin sporu algısını yıkmıştır

 

Tenis Antrenörü Gündoğdu, Durmuş’un tenisin zengin sporu olduğu yönündeki algıları yıktığına işaret ederek,  “Federasyon Başkanımız Tüm bölgelerden başarılı ve yetenekli tenisçiler çıkması için seferber oldu. Tenise önemli mesai harcayan başkanımız tenis ailesinin gönlünde de önemli bir yer edindi. Ligler, bölgeler turnuvaları Federasyon Başkanımız Cengiz Durmuş’u destekleri sayesinde yapıldı. Tenis Federasyonu Başkanımız Cengiz Durmuş, Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri ile ortak çalışmalar yaparak tenisi en ücra köşe kadar götürmüştür. Kırsaldaki çocukları tenis sporu ile tanıştırmıştır. Tenisin zengin sporu algısını yıkmıştır” dedi.

 

 

 

 

Yüzünü ilk kez Doğu ve Güneydoğu’ya dönen bir başkan gördük

 

Eksi 25 Spor Kulübü Başkanı Vahdet Alaeddinoğlu da federasyon seçimlerinde mevcut başkan Cengiz Durmuş’un yanında olduklarını ifade ederek, “3 dönemdir başarıyla yürüttüğü başkanlık döneminde Türkiye Tenis tarihinde ilk defa yüzünü doğuya ve doğudaki spor kulüplerinin sporcularına dönen bir başkana destek vermek bizim için bir onur meselesidir. Tenis sporu hep zenginlerin oyunu olarak görülse de  Cengiz Durmuş bu durumu tam tersine döndürerek Anadolu’nun her yöresinde bilinen ve oynanan bir spora dönüştürmüştür. Bugün Şırnak’ta,  Ağrı’da Trabzon’da Ardahan’da ve ülkenin bir çok alanında modern tenis sahalarının yapılmasına ve Uluslararası Turnuvalara ev sahipliği yapmasında her zaman destek olduğu için bizimde sonuna kadar yanında olmamız son derece önemli bir konu arz etmektedir” diye konuştu.

Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.