1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Milli Güreşçi Çiftçi'ye Coşkulu Karşılama
Milli Güreşçi Çiftçi'ye Coşkulu Karşılama

Milli Güreşçi Çiftçi'ye Coşkulu Karşılama

Finlandiya’da yapılan Gençler Güreş Dünya Şampiyonası’nda üçüncü olan Erzurumlu milli güreşçi İbrahim Çiftçi memleketinde coşkuyla karşılandı.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum'da ata sporumuz güreşte peş peşe madalyalar geliyor. Bu kez de genç güreşçi İbrahim Çiftçi, Dadaşlar diyarına serbest güreşte dünya üçüncülüğü kazandırdı. Spor hayatını Ankara Büyükşehir BelediyesiASKİ Spor Kulübü'nde devam ettiren İbrahim ÇiftçiFinlandiya'da dünya üçüncüsü olurken, kazandığı gümüşmadalya ile memleketine döndü. Milli güreşçiyi havalimanında toplanan kalabalık, çiçeklerle karşıladı ve konvoy eşliğinde şehir turu attı.

74 kiloda mindere çıkan ve Finlandiya'da yapılan Gençler Dünya Güreş Şampiyonası'nda 3. olan İbrahim Çiftçi, havalimanında coşkulu şekilde karşılanmanın mutluluğunu yaşadı. Yakutiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Suat Yılmaz, eski güreş il temsilcisi Fahrettin Ertürk, güreş antrenörleri İlhami Topaloğlu, Pasinler Güreş Temsilcisi Aslan Sertoğlu ve diğer yetkililer ile milli güreşçiler tarafından Türk bayrakları ve çiçeklerle karşılanan ASKİ Sporlu güreşçi büyük bir mutluluk yaşadı.

Türkiye'ye ye dünya üçüncülüğü kazandırdığı için mutlu olan İbrahim Çiftçi, bundan sonraki hedefinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Yakutiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Suat Yılmaz da son dönemlerde spor dallarında sporcuların ülkemiz ve Erzurum'a getirdikleri dereceler ile gurur duyduklarını belirterek, dünya üçüncüsü güreşçiyi başarısından dolayı kutladı.

Yılmaz, "İl Müdürlüğümüz adına bu karşılama törenindeyiz, İnşallah, İbrahim'i bundan sonra dünya, Avrupave olimpiyat şampiyonu olarak karşılarız" dedi. -

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.