1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Nerede sosyal mesafe?
Nerede sosyal mesafe?

Nerede sosyal mesafe?

Erzurum'da Korona Virüs önlemlerinin alındığı İl Pandemi Kurulu sonrasında sosyal mesafe kuralı unutuldu.

A+A-

Erzurum Güncel- Kurul üyeleri toplantıdan ‘yakın mesafe’ sohbet eşliğinde yan yana çıkarken, Vali Okay Memiş’in basın toplantısı sırasında da gazeteciler sosyal mesafeden uzak kaldı.

 

 

Erzurum Valisi Okay Memiş’in başkanlık yaptığı İl Pandemi Kurulu dördüncü kez toplandı. Bakanlık genelgelerinin ve kentteki son durumun görüşüldüğü toplantıda üyeler sosyal mesafe düzenini koruyarak oturdu. Ancak toplantı çıkışında sosyal mesafe tamamen unutuldu. Kurul üyeleri salondan tek tek değil de yan yana çıkarken, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan’ın ‘yakın sohbeti’ de objektiflere yansıdı. Bu arada bazı kurul üyelerinin çıkışta Vali Memiş’i selamlarken, yine yan yana durmaları dikkat çekti.

 

 

GAZETECİLER DE UYMADI

 

Vali Münir Akkaya toplantı salonunun boşalmasının ardından yerlerini alan gazeteciler de sosyal mesafeyi unuttu. Özellikle kameramanlar yan yana konuşlanarak görüntü alırken, Vali Memiş’in sağ tarafında oturan Sağlık İl Müdürü Gürsel Bedir ve Türkiye İş Kurumu Erzurum İl Müdürü Abdülkadir Mutlu arasında sosyal mesafe olmaması da dikkat çekti.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.