1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Nokia 9 PureView basın görseli sızdırıldı!
Nokia 9 PureView basın görseli sızdırıldı!

Nokia 9 PureView basın görseli sızdırıldı!

5 ana kameralı Nokia 9 PureView bu kez basın görselleriyle sızdırıldı. Nokia’nın metal çerçeveli ve Android One sınıfı amiral gemisi, uzun süredir tanıtımı beklenen bir cihaz.

A+A-

Erzurum Güncel- Şirketin ilk 5 kamera düzeniyle çıkacak telefonunun tanıtım tarihi, bu kamera düzeni nedeniyle birkaç kez ertelenmişti. Üretim tarafında kameradan dolayı yaşanan aksaklıklar, tanıtım tarihini 2018 sonundan, Ocak 2019‘un sonuna çekti.

Twitter’da yaptığı sızıntılarla yıllardır gündemde olan Evan Blass, Nokia’nın yeni modeli hakkında yepyeni bir paylaşım yaptı. Bu görsellere göre telefonun ince metal çerçevesi bulunacak ve telefonda herhangi bir noktada eğim olmayacak. HerkesGalaxy modellerinde olduğu gibi eğimli bir ekran beklerken, düz ekranla gelecek PureView biraz şaşırttı diyebiliriz.

 

Ön panel tarafındaysa ekran çentiği bulunmayacak. Arka kısımdaki beşli kamera dizilimi ise yeni bir şey değil. Daha önceden sızan birçok render’da bu düzeni görmüştük.

 

 

Yine ön panelde dikkat çeken bir noktaysa çerçevelerin çok ince olması. Arka kısmındaki geniş kamera yüzünden parmak izi okuyucuyu ön tarafa yerleştirecek olan HMD Global, 6 inç olması beklenen ekranın üzerine parmak izi kilidini koyacak. Böylece yeni nesil teknolojilerden birini Nokia’da görebileceğiz.

 

8 GB RAM bellek ve 256 GB depolama alanı olduğu daha önce sızdırılan Nokia 9 PureView’in resmi tanıtımı bekleniyor.

 

 

Evan Blass@evleaks

Nokia 9 PureView "Beholder." HNY

3.303

936 kişi bunun hakkında konuşuyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum