1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. 'Öldürüldü' denmişti!
'Öldürüldü' denmişti!

'Öldürüldü' denmişti!

Ukrayna'da çok ilginç bir gelişme yaşandı. Önceki gün Başkent Kiev'de suikasta kurban gittiği söylenen Rus gazeteci Arkady Babçenko'nun ölmediği ortaya çıktı. Babçenko, ölüm haberinden bir gün sonra Kiev'de kameraların karşısına geçti.

A+A-

Erzurum Güncel- Ukrayna'nın başkenti Kiev'de önceki gün, Putin muhalifi Rus gazeteci Arkady Babçenko'nun vurularak öldürüldüğü açıklanmış, Ukrayna yönetimi konuyla ilgili olarak Rusya'yı suçlamıştı.

Babçenko'nun ölmediği ortaya çıktı. Canlı televizyon yayınına katılan Babçenko, Ukrayna Güvenlik Servisi'nin hayatını kurtardığını ve operasyonun 2 aydır planlandığını söyledi.

Ukrayna Güvenlik Servisi Şefi tarafından yapılan açıklamada, Rusya'nın Babçenko'ya suikast düzenleyeceğine dair istihbarat aldıklarını ve bunu engellemek için çalıştıklarını söyledi.

Ukraynalı yetkili, Rus özel kuvvetlerinin suikast emrini verdiğini ve bir Ukrayna vatandaşına suikast için 40 bin dolar ödendiğini açıkladı. Gözaltına alınan zanlının silah ve cephanede satın almak istediği belirtildi.

Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan da konuyla ilgili bir açıklama geldi. Bakanlığın açıklamasında Babçenko'nun hayatta olmasından dolayı duyulan mutluluk ifade edilirken, Ukrayna birimlerinin Rus gazeteciyi propaganda yapmak için kullandığı ifade edildi.

(Habertürk)

PARTNERPetek'e sürpriz doğum günüPetek'e sürpriz doğum günü

Japon balina avcıları 122 hamile balina öldürdüJapon balina avcıları 122 hamile balina öldürdü

Son dakika! Suudi Arabistan'da silah sesleriSon dakika! Suudi Arabistan'da silah sesleri

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.