1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Orman’dan çok kritik Erzurumspor açıklaması
Orman’dan çok kritik Erzurumspor açıklaması

Orman’dan çok kritik Erzurumspor açıklaması

Süper Lig’den 1. Lig’e düşen Erzurum Büyükşehir Belediyespor hakkında bir açıklama da Beşiktaş Spor Kulübü BaşkanıFikret Orman’dan geldi.

A+A-

Erzurum Güncel- Büyükşehir Belediye Erzurumspor hakkında çarpıcı iddialarda bulunan Orman, Erzurumspor’un hakem hataları nedeniyle küme düştüğünü söyledi. Orman “İnşallah en kısa sürede yeniden aramıza dönerler” dedi.

Beinsports Haber’e özel röportaj veren Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman, Erzurumspor’la ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

“Biz büyük kulüpler bile Hakemlerle Futbol Federasyonu ile mücadele ederken dayak yiyoruz.” diyen Orman, “Biz de netice itibariyle taraftarımıza hesap veriyoruz. Ben Kulüpler Birliği Başkanıyım ama Beşiktaş Kulübü Başkanı olduğum için Kulüpler Birliği Başkanıyım. Bizim Türk Futbolunun markalaşması adına futbola hizmet etmemiz lazım. Futbolun içindeki herkes bu işe eşit şekilde hizmet edecek. Futbolda adaleti sağlamak kimin işi Federasyonun işi, bunu sağlamadıkları takdirde bizde aynı yola gideceğiz. Çünkü bizler taraftarımızla yüz yüzeyiz ve taraftarımızın haklarını koruyacağız, sporu da güzelleştireceğiz. Bir tek biz yapmayacağız herkes yapacak.” dedi.

Fikret Orman: Erzurumspor için bir sürü hakem hataları oldu

“Biz bunları yaşarken birde anadolu kulüplerinin halini düşünün. Adamların zaten gelirleri az, seyircisi az, mücadele ediyorlar, orada bir şehre mutluluk dağıtmaya çalışırken dayak yiyorlar. Yani Erzurumspor düştü ligden, bir sürü hakem hataları oldu mu oldu. Başkanlarıyla konuştuk, gencecik pırlanta gibi bir başkanları var. İnşallah yeniden tekrar aramıza gelirler ama bunların hepsi futbolu olumsuz etkiliyor. Anadolu kulüpleri açısından çok önemli bunlar. hep söylüyorum, futbolun marka değerine hizmet etmemiz lazım. Hakem sahaya girdiği zaman gördüğünü çalacak. Bu eski hakemlerle, maçı sahada oynamayan, aklında oynayan hakemlerle bu iş olmaz…”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.