1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Osman Öcalan'ın TRT'ye çıkmasına savcılıktan skandal yanıt
Osman Öcalan'ın TRT'ye çıkmasına savcılıktan skandal yanıt

Osman Öcalan'ın TRT'ye çıkmasına savcılıktan skandal yanıt

Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın kardeşi Kırmızı Bültenle aranan kardeşi Osman Öcalan'ın TRT'ye çıkarılmasına ilişkin İYİ Parti'nin yaptığı suç duyurusuna "Kovuşturmaya gerek yoktur" cevabı verildi.

A+A-

Erzurum Güncel- İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahat Andican, terörist başı ve bebek katili Abdullah Öcalan'ın kırmızı bültenle aranan kardeşi Osman Öcalan'ın TRT'ye çıkarılması nedeniyle yaptıkları suç duyurusunun yanıtlandığını duyurdu.

Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Andican, Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Bürosu'na parti grubu olarak yaptıkları başvurunun "Haber verme özgürlüğü" sayılarak geri çevrildiğini ifade etti.

Savcılık'ın, terörist başı Osman Öcalan'ın devlet televizyonuna çıkarılmasının "Haber verme özgürlüğü" olarak gösterilmesine tepki gösterirken, Ahat Andican "Yani, bu ülkede kırmızı bültenli teröristi TV’ye çıkarmak suç değilmiş" ifadelerini kullandı.

"BU ÜLKEDE KIRMIZI BÜLTENLİ TERÖRİSTİ TV'YE ÇIKARMAK SUÇ DEĞİLMİŞ"

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Andican'ın açıklamaları şöyle:

"İYİ Parti Meclis Grubu olarak O. Öcalan’ın TRT’ye çıkarılışı için suç duyurusu yapmıştık. C. Başsavcılığı Terör Bürosundan 'Haber verme özgürlüğü nedeniyle kovuşturmaya gerek yoktur' cevabı geldi. Yani, bu ülkede kırmızı bültenli teröristi TV’ye çıkarmak suç değilmiş. Tamam mı?"

ahat-andican.JPG

Kaynak: Osman Öcalan'ın TRT'ye çıkmasına savcılıktan skandal yanıt

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.