1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Otobüs Yollarda!
Otobüs Yollarda!

Otobüs Yollarda!

Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in kulüp otobüsünü ve personeli kulüpten çekti şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Kulüp otobüsünün bugünkü Hatay maçı için U19 yaş takımını deplasmana götürdüğü belirtildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Büyükşehir Belediye Başkanı ve Mavi-beyazlı kulübün onursal Başkanı Mehmet Sekmen’in kulüpten otobüsü ve personeli çektiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Sosyal medyada çıkan haberlerin aksine kulüp otobüsünün bugün deplasmanda oynanacak olan Atakaş Hatayspor-BB Erzurumspor U19 maçı için Mavi-beyazlı kafileyi Hatay deplasmanına götürdüğü belirtildi.

Ligde orta sıralarda bulunan Sebati Öztürk, Yücel Karakoç ve Fetullah Demir ile kaleci Antrenörü Erhan Göktaş yönetiminde Hatay deplasmanına kulüp otobüsü ile giden U19 Yaş Takımı futbolcularının keyifli bir deplasman yolculuğu yaptıkları ifade edildi.

Kulüpte görevli dört personelin ise şu anda profesyonel takımda kamp ve çalışma olmaması nedeniyle görev yaptıkları Büyükşehir Belediyesi’ne döndükleri açıklandı.

Nurullah PALA/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum