1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Otomobil Hırsızlarının Yeni Yöntemi!
Otomobil Hırsızlarının Yeni Yöntemi!

Otomobil Hırsızlarının Yeni Yöntemi!

Otomobil hırsızlarının yeni yöntemi, yetkilileri harekete geçirdi. Otomobilin ön sağ tekerleğinin üstüne plastik şişe yerleştiren hırsızlar, sürücü inip aracını kontrol ederken arabayı ya da içindeki değerli eşyaları çalıp ortadan kayboluyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Polis, otomobil hırsızlarının yeni geliştirdiği bir yöntem hakkında bütün sürücüleri uyarıyor. Kullandıkları yöntem gayet basit. Otomobilin ön sağ tekerleğinin üstüne plastik şişe yerleştiriyorlar. Böylelikle araç sürücüsü de şişeyi göremiyor. Beklemeye koyuluyorlar.

SÜRÜCÜ ARACINI KONTROL ETMEK İÇİN İNİNCE HAREKETE GEÇİYORLAR

Sürücü, aracını çalıştırırken tuhaf bir ses duyuyor. Plastik şişenin varlığından haberdar olmadığından hemen aracından çıkıp ne olup bittiğini anlamaya çalışıyor. Bu sırada otomobil hırsızları yeniden devreye girerek planlarını tamamlıyorlar.

ARACI VE İÇİNDEKİ DEĞERLİ EŞYALARI ÇALIYORLAR

Sürücü, araçtan inip aracı kontrol ederken otomobil hırsızları da amaçlarına erişmiş oluyorlar. Bazen aracın içindeki değerli eşyaları bazense de aracı çalıyorlar. Sosyal medyada yoğun ilgi gören videoda, araç sürücülerine bu teknik detaylıca anlatılıyor. Videoyu çeken kişi ise otomobil hırsızlarını canlandırarak olayı daha iyi anlamanızı sağlıyor.

İşte o görüntüler;

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.