1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Özel Sporcular Puanları Toplayacak
Özel Sporcular Puanları Toplayacak

Özel Sporcular Puanları Toplayacak

Türkiye Özel Sporcular Masa Tenisi Milli Takımı İspanya’ya çıkarma yaptı. Kafile Başkanlığını Erzurumlu Abubekir Özcan’ın yaptığı Ay-yıldızlı ekibimiz, bugün Barcelona’da ilk sınavına çıkıyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Türkiye Özel Sporcular Masa Tenisi Milli Takımı İspanya’ya çıkarma yaptı. Kafile Başkanlığını Erzurumlu Abubekir Özcan’ın yaptığı Ay-yıldızlı ekibimiz, bugün Barcelona’da ilk sınavına çıkıyor. Hedef 2020 Tokyo Paralimpik Olimpiyatları için fazla puan toplamak.

Nurullah PALA/PUSULA

Türkiye Özel Sporcular Masa Tenisi Milli Takımı, İspanya’ya çıkarma yaptı.

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Birol Aydın’ın destekleri ile daha önce Slovenya’da başarılı sonuçlara imza atan Özel Milliler şimdi de Barcelona’da tarih yazmak istiyor.

Kafile Başkanlığını Erzurumlu Abubekir Özcan’ın yaptığı Özel Sporcular Masa Tenisi Milli Takımı’nda antrenör olarak da Mesut Kuşgöz ile Sedef Karadağ yer alıyor.

Barcelona da masa tenisi maçlarına çıkacak olan özel Sporcular Milli Takımında sporcu olarak Garip Olcaş, Utku Caberoğlu, Sümeyra Türk, Ferhat Topçuoğlu, Ebru Acer ve Satınur İnce yer alıyor.

Hedef Tokyo için daha çok puan toplamak

Bir önceki müsabakalarda Slovenya’da Özel Sporcular Masa Tenisi Milli Takımı’nın iyi sonuçlar aldığına işaret eden Kafile Başkanı Abubekir Özcan, şimdi de Barcelona’da puanları toplamak için yarışacaklarını söyledi.

Erzurumlu bürokrat, “Biz Barcelona’da puanları toplayarak 2020 Tokyo Paralimpik Yaz Olimpiyatları öncesinde avantaj sağlamak istiyoruz. Amacımız burada daha fazla puan toplamak” dedi.

Başkan Aydın’a teşekkür

Barcelona’da bugün başlayacak olan Özel Sporcular Masa Tenisi şampiyonası için iddialı olduklarını belirten Kafile Başkanı Abubekir Özcan, Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Birol Aydın’a desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Erzurumlu bürokrat Abubekir Özcan, “Rabbim Nasip ederse masa tenisi müsabakaları bugün başlıyor. Son idmanımızı  dan yaparak maçları beklemeye koyulduk.  Federasyon Başkanımız Birol Aydın’a İspanya’dan söz veriyoruz. Masa Tenisi Milli takımı olarak  İspanya’dan mutlu döneceğiz. Özel çocuklarımız  Barcelona’da başarılı olmak için çok çalıştılar. Onların başarılı olacağına inancımız tam” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.