1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Palandöken Belediyesi okul bahçelerine el attı
Palandöken Belediyesi okul bahçelerine el attı

Palandöken Belediyesi okul bahçelerine el attı

Palandöken Belediyesi caddelerde, sokaklarda ve site bahçelerin de başlattığı asfaltlama ile çevre düzenleme çalışmalarını ilçedeki okul bahçelerine de taşıdı.

A+A-

Erzurum Güncel- Palandöken Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarla, lise ve ilköğretim okulları dahil olmak üzere ihtiyaç duyulan tüm okulların bahçesinde çevre düzenlemesi ve asfaltlama çalışması başlattı. 
Konu ile ilgili açıklama yapan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “İlçemiz merkezinde bulunan ve sorumluluğu bize ait olan ulaşım ağlarında asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Bunlara ilaveten kaldırım, karo, bordur, kilit taş, site, okul, cami ve sağlık merkezlerinin bahçelerini de, yine belediye olarak biz asfaltlıyoruz, çevre düzenlemesini de yine Palandöken Belediyesi olarak biz yapıyoruz” dedi.
Eğitime çok önem verdiklerini ve bu konuda hassasiyetle üzerin de durduklarını söyleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Eğitime ve çocuklara olan ilgi ve sevgimiz hassasiyetimiz her kesim tarafından bilinmekte. Geleceğimiz olan çocuklarımızın daha yaşanabilir bir Palandöken de hayatlarını idame ettirebilmeleri, onlara daha güzel bir kent bırakmak için var gücümüz ile çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu kapsamda Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve okullarımız ile çeşitli projelere imza atıyoruz. Bununla birlikte çocuklarımızın okul önlerinde teneffüsler de düzgün bir bahçede koşup oynayabilmeleri için okul bahçelerinde ekiplerimiz asfalt çalışmaları yapmaktalar. Bu çalışmayı inşallah Palandöken’deki ihtiyaç duyulan tüm okullarımızda yapacağız” dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.